Újabb fotó került elő Zimány Lindáról és a pókermilliárdosról

Forrás: Shots/ Zimány Linda -
fotó Dan Bilzerian Zimány Linda póker milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda nagy port kavaró fotója után újra a pókermilliárdos Dan Bilzeriannal pózolt.

Azt már tudjuk, hogy a magyar modell „más magánéleti vonalon van”, azért úgy látszik, jó pajtija lett a pókermilliárdosnak, hiszen újra együtt buliztak.

Forrás: Shots/ Zimány Linda

Linda meg is osztott egy fotót a nagy kalandról, de nem a sokat figyelt Instagram oldalán tette közzé, hanem a shots.com-on, ahol például ilyen limuzinban szexin pucsító képe is van.

Forrás: Shots/ Zimány Linda

Zimány Linda brutális dekoltázst villantott

A szerkesztőség hírszerkesztői szinte egyszerre kapták fel a fejüket Zimány Linda közösségi oldalon megosztott fotójára, ahol extravagáns ruhába bújtatott, formás mellei közé kukkanthattunk. Nézd meg a dögös fotót!

Milliós tartozással vádolja rapper barátja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berki-krisztiant-millios-tartozassal-vadolja-a-rapper-dynamic.htmlBerki Krisztián és Dynamic az Édes életben még jó haverok voltak, a fiúk viszonya azonban megromlott – a rapper ráadásul súlyos tartozással vádolja egykori barátját.TV + Bulvár--Fésűs Nelly együtt modellkedett lányávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-fesus-nelly-szineszno-egyutt-modellkedett-12-eves-lanyaval.htmlTini-mami kollekció bemutatására kérte fel egy cég Fésűs Nellyt és lányát, a 12 éves Csengét, akik fehérneműben és pizsamában pózoltak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDebreczeni Zita imádja a Wellhello-thttp://www.life.hu/bulvar/20150523-debreczeni-zita-imadja-a-wellhello-t.htmlZita már nagyon készül az idei fesztiválszezonra, és be is avatta rajongóit, hogy melyik koncertet várja legjobban.TV + Bulvár--Így nézett ki Amber Rose, mielőtt botrányhősnővé válthttp://www.life.hu/bulvar/20150523-amber-rose-tinedzserkori-fotot-posztolt-a-90es-evekbol.htmlKanye West exe leginkább csak meztelenkedésével és sokkoló öltözködésével kerül újságokba. Most megmutatta, hogy nézett ki, amikor még nem is gondolta, hogy a botrányaiból fog megélni.TV + Bulvár--Miley Cyrus transzvesztitákkal nyomulhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-miley-cyrus-transzvesztitakkal-nyomul.htmlAz énekesnő nagyon boldog, mert végre összespanolhatott kedvenc transzvesztitáival. Szerencsére szokása szerint mindent dokumentált az Instagram oldalán.TV + Bulvár--Berki százezerért levetkőztette Varga Viktorthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-szazezerert-levetkoztette-varga-viktor-enekest.htmlA műsorvezető licitálni kezdett Varga Viktor izéjére, az énekes pedig csak százezer forintért volt hajlandó eladni a különlegességét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.