Alekosz állítja, nem ez volt az első eset: "Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet"

Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók.  Ha nem ismered a történetet, arról többek között ittolvashatsz, most pedig jöjjön Alekosz posztja, ugyanis ő sem hagyta szó nélkül a vele való bánásmódot. 

"Komolyan mondom, hogy nem értem ezt a hitleri gyűlöletet, amit Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert prezentál felém. Mindenféle ok és okozat nélkül egyszerűen nekem estek, és nem ez volt az első eset! Tavaly például adás előtt fél perccel, amikor én már bent ültem, nem tudták eldönteni, hogy ki is üljön le velem szemben. Egyszerűen ott vitatkoztak a stábtagok szeme füle hallatára. Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet. Rossz érzés volt megtapasztalni ezt. Végül Kárász Róbert ült le" - tette közzé az egykori ValóVilág-győztes.

Forrás: Facebook/Nagy Alekosz

Te mit gondolsz a hét bulvárcirkuszáról?

Demcsák Zsuzsa is kommentálta az Alekosz-ügyet: "Évi 1860 interjú elkészítése mellett is a hiba, az hiba"http://www.life.hu/bulvar/20150606-demcsak-zsuzsa-is-kommentalta-az-alekosz-ugyet.htmlA hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. Kárász Róbert előbb pénteken, majd szombaton is posztolt az üggyel kapcsolatban, és Demcsák Zsuzsa is írt párt sort hivatalos Facebook oldalán., ami újabb kommentcunamit indított el. TV + BulvárOrigoKárász Róbert: "Lehet, hogy én nem voltam kellően kényeztetően udvarias Alekosszal, de a büdös életbe nem tudnék oda eljutni, ahova Sebestyén Balázs és csapata"http://www.life.hu/bulvar/20150606-karasz-robert-reagal-sebestyen-balazsnak-az-alekosz-interjuval-kapcsolatban.htmlA hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. Kárász Róbert előbb pénteken, majd szombaton is posztolt az üggyel kapcsolatban. TV + Bulvár--Színpadra állt Kozso - Könnyekig meghatódotthttp://www.life.hu/bulvar/20150606-szinpadra-allt-kozso.htmlAgyműtétje, majd balesete után újra színpadra állt az énekes. TV + Bulvár--Sebestyén Balázs Demcsákék Alekosz-interjújáról: "Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát"http://www.life.hu/bulvar/20150606-sebestyen-balazs-demcsak-zsuzsa-es-karasz-robert-alekosz-interjujarol-beszelt.htmlHatalmas port kavart Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. TV + BulvárOrigoMegsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoSarka Kata: "Igenis irigyeljenek!" - Hajdú exe negatív kommentekkel bombázzahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sarka-kata-tudja-hogy-irigylesre-melto-az-elete.htmlSarka Katát inspirálják, ha irigykednek rá, hiszen valóban irigylésre méltó az élete. Ráadásul sokszor tudja, hogy kik rejtőznek az álnevek mögött a Facebookon, akik gyakran beszólnak neki. "Az egyik Peti exbarátnője" - bökte ki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.