Vajna Timi az első sorból követi Sarka Kata szépségversenyét

Forrás: Life.hu -
Sarka Kata Magyarország Szépe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna neje ott van a Magyarország Szépe versenyen, ráadásul az első sorban foglal helyet. A Life.hu heszínen lévő újságírója beszélt is Timivel.

Vajna Tímea a Life.hu-nak elmondta, hogy pontosan tudja, milyen nehéz most a színfalak mögött állni. "Izgulok a lányokért és Katáért" - nyilatkozta.

Forrás: Life.hu

Sarka Kata: "Továbbra sem konkurálok Vajna Timivel"

Kissé meglepődtünk, amikor a Miss Universe választáson feltűnt Sarka Kata is, aki egy másik szépségverseny, a Miss World Hungary tulajdonosaként valójában konkurense Vajna Tímeának. Akkor Kata, a Life.hu sztárszerzője egy intejúban mondta el, milyen is a kapcsolatuk Timivel. Ezt ide kattintva érheted el.
Vajna Tímea elárulta, mi a legjobb dolog a világonhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-andy-vajna-felesege-vajna-timea-elarulta-mi-a-legjobb-dolog-a-vilagon.htmlAndy Vajna neje nyilvános Facebook oldalán kürtölte világgá, mit szeret legjobban az életében. Lássuk hát, mire esett a választása!TV + BulvárOrigoMerész fotó! Így nyaral Kiss Ramónahttp://www.life.hu/bulvar/20150621-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-ausztriaban-raftingol.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője, aki legutóbb egy intim, barátnős képet tett közzé Instagram-oldalán, most ismét posztolt. Ezúttal nyaralásába engedett betekintést rajongóinak.TV + Bulvár--A konditeremben is napszemüveget visel Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-bauko-eva-konditermes-tukros-szelfit-lott.htmlÉva, akiről legutóbb azt írtuk, hogy meztelen képekkel zsarolja őt egykori párja, szexi fotót posztolt közösségi oldalára.TV + Bulvár--Virágcsokor érkezett: Cserpes Laurának titkos hódolója akadt?http://www.life.hu/bulvar/20150621-cserpes-laura-viragcsokrot-kapott.htmlCserpes Laurának talán új férfi van az életében?TV + Bulvár--Bertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-bertok-maya-utolso-szepsegversenyen-a-miss-balatonon-indul-de-nem-a-koronara-vagyik.htmlEgy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.TV + Bulvár--Soma Mamagésa újra támad: visszatér és halandzsázik a színpadonhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-soma-halandzsazik-a-szinpadon.htmlSoma Mamagésa, azaz Spitzer Györgyi új zenekarával áll közel tíz év után ismét színpadra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.