Vágatlanul! Berki Krisztián és Cserpes Laura közös interjúja

Forrás: TV2 -
TV2 interjú Cserpes Laura szerelem megismerkedés Fem3Café Éden Éjjel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új sztárpár a Fem3 Café adásában ismerkedett össze, Krisztián pedig azonnal udvarolni kezdett Laurának. A szerelmesek most minden részletet elárultak bimbódzó kapcsolatukról. 

Krisztián az interjúban elmesélte, Laura az első olyan nő az életében, aki felé ő közeledett. Az énekesnő pedig elárulta, meg akarta ismerni a nagy magyar macsót, megtudni, milyen is valójában. A műsorvezető hozzátette, azért vállalják bátran kapcsolatukat, hogy ne kelljen bujkálniuk – a vágatlan videót az rcnews.hu oldalán látható.

„Számomra az a fontos, hogy Laurának nyugodt körülményeket tudjak biztosítani. A realityben pénzért árultam a magánéletem. Most, hogy műsorvezetőként dolgozhatom, és ez a jövőm, ezentúl, nem adom ki a privát szférám" – ecsetelte Berki.

„Amikor Krisztián elhívott, hogy találkozzunk, akkor arra gondoltam a múltját már ismerem, de a jövő még megváltoztatható, azért találkoztam vele, mert meg akartam ismerni" – mondta Laura.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.