Jennifer Lopez interjút adott legújabb filmje, a Hustlers, azaz A Wall Street pillangói kapcsán

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Shareif Ziyadat -
interjú Hustlers Jennifer Lopez
Hamarosan láthatjuk Jlo legújabb filmjét, a Hustlerst, azaz a Wall Street pillangóit. Interjút adott a Joynak a világsztár.

Jennifer Lopez elárulta, milyen volt forgatni legújabb filmjét, melyben egy profi sztriptíztáncost alakít.

"Mikor elkezdtem a rúdtáncot, rájöttem, hogy ez egy nehéz sport, a következő lépcsőfok pedig az volt, mikor ki kellett állnom 300 huhogó, tapsoló ember elé, hogy bemutassam a tudományomat. Akkor csak az járt a fejemben, hogy ez őrület, mit keresek én itt? Persze színészként kifejezetten érdekes és kihívást jelentő volt számomra eljátszani Ramónát, az indulatos, ambíciózus és erős nőt, aki ugyanakkor szerető és gondoskodó is" - árulta el Jlo, aki a film kedvéért tanult meg rúdtáncolni.

THE BROOKLYN BOROUGH OF NEW YORK CITY, NY - OCTOBER 17: Jennifer Lopez performs Tidal X: Brooklyn at Barclays Center on October 17, 2017 in the Brooklyn borough of New York City, New York. (Photo by Shareif Ziyadat/FilmMagic) Forrás: Getty Images/FilmMagic/Shareif Ziyadat

"A koreográfus, Johanna Spakie azt mondta, hisz benne, hogy meg tudom csinálni, majd nyomott egy olyan fejjel lefelé lógós spárgát, hogy azt gondoltam, ez nem fog menni. Ekkor felküldött a rúdra, mondta, hogy lógjak fejjel lefelé, majd biztatott, és tényleg ment. Johanna lenyűgöző. A Cirque du Soleilben dolgozott profiként évekig, most Las Vegasban dolgozik, és ismeri ezeket a sztriptízbárokat, jó tanácsokkal látott el. Cardi B-vel mikor először beszéltünk a rúdtáncról, elmondtam neki, hogy nagyon nehéz ez a műfaj, és már két hónapja gyakorlom, de még mindig nem könnyű. Elárulta, hogy neki évekig tartott teljesen elsajátítani."

Ekkora sikert még soha nem aratott Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-sari-evi-22-ezer-ember-elott-enekelt-elkepeszto-sikere-volt.htmlDebrencenben hatalmas tömeg és ováció várta Sári Évit. A énekesnő és színésznő fantasztikus hangulatú koncertet adott szülővárosában. TV + SztárokOrigoMeghan Markle sorozatbéli szerelme, Patrick Adams fürdőköpenyes képet posztol a hercegnőről: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-markle-sorozatbeli-szerelme-patrick-adams-furdokopenyes-kepet-posztol-a-hercegnorol-foto.htmlMeghan Markle mielőtt Harry herceg felesége lett egy közkedvelt amerikai sorozatban szerepelt. Filmbéli szerelme fürdőköpenyes fotót posztolt róla.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: undorító feladattal kezdtek a játékosok Thaiföldön - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-azsia-expressz-2-undorito-feladattal-kezdtek-a-jatekosok-thaifoldon-video.htmlAz utolsó szakaszához érkezett az Ázsia Expressz második évada. Hétfőtől Thaiföldön szállnak harcba a fődíjért a celebek. TV + SztárokOrigo25 kilót hízott Gömöri András Máté: közel száz kilósra hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-25-kilot-hizott-gomori-andras-mate-kozel-szaz-kilosra-hizott.htmlGömöri András Máté színész hobbija a testépítés. A közelmúltban láthattuk, ahogy versenyre készülve tiszta izomra gyúrta magát. Miután vége lett a megmérettetésnek, 25 kilót hízott. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Ördög Nóra elárulta Demcsák Zsuzsának, mit gondol róla - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-azsia-expressz-2-ordog-nora-elarulta-demcsak-zsuzsanak-mit-gondol-rola-video.htmlDemcsák Zsuzsa hatalmas várlozásokon ment át az Ázsia Expressz forgatása alatt. Ezt Ördög Nóri is észrevette és el is mondta neki. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lengyel valóságshow-ban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-pumped-gabo-lengyel-valosagshowban-szerepelt.htmlPumped Gabo a lengyel MTV-n bukkant fel egy valóságshow-ban. Arról nem mesélt, miért és hogyan került a reality-be, de azt elárulta, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.