Szabó Győző állítja: Csernus Imre mentette meg az életét

Forrás: Facebook/Szabó Győző -
interjú kábítószerfüggőség Csernus Imre Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző és Csernus Imre nemrég egy sokkolóan őszinte beszélgetést folytattak, amiben szó volt sikerekről, küzdelmekről, múltról, jövőről - és arról, hogy mit köszönhet a színész Csernusnak. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Szabó Győzőnek volt egy nagyon kemény időszaka, amikor a kábítószer napi szinten az élete része volt. A sztár ekkor a szakadék szélére került, ahonnan nem mindenkinek sikerül visszatérnie.

A színész nemrég egy interjúban mesélt heroinista múltjáról, illetve a visszaesésről is, most pedig egy őszinte beszélgetésben elárulta egykori orvosának, Csernus Imrének, hogy az életét tulajdonképpen neki köszönheti:

Forrás: Facebook/Szabó Győző

- "De amikor azt mondom, hogy azért az életemet nagyban neked köszönhetem, akkor zavarban vagy egy kicsit" - kezdte Győző.

- "Azért, mert nem igaz. (...)Le lett fektetve az ajánlat: Győző, ha úgy döntesz, bejössz, akkor ez lesz, ha nem jössz be, akkor meg az. Abban a pillanatban te döntöttél. Onnantól kezdve az egész életedet te építed, én csak katalizáltam a folyamatokat" - mondta válaszul Csernus a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.