Lékai-Kiss Ramóna: "Az lenne a fura, ha vasárnap nem kéne dolgoznom"

TV2 interjú Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láthattuk színésznőként és műsorvezetőként is, februárban azonban egy teljesen új szerepben mutatkozik be Lékai-Kiss Ramóna.

A Sztárban sztár nyolcadik évadában új ítészgárda pontozza majd a versenyzőket. Papp Szabihoz és Kökény Attilához két olyan ember csatlakozik, akiket még nem láthatott a közönség zsűritagként. Makranczi Zalán mellett Lékai-Kiss Ramóna értékeli majd az idei szezonban átalakuló 12 hírességet.

„Próbáltam elképzelni, hogy milyen zsűritag leszek, szőrös szívű és kritikus, vagy pedig megengedő? De azt mondták a többiek, akik már rutinosabbak, hogy bárhogy is készülök, amikor szemtől szemben leszek a versenyzőkkel, amikor látom, hogy mennyi munkát tettek bele a produkcióba, akkor nehéz lesz keményen fogalmazni. Az ösztöneimre fogok hagyatkozni. Ha valamivel nem értek majd egyet, annak biztosan hangot fogok adni, ami a szívemen, az a számon" – mondta lapunknak a február 6-án induló Sztárban sztár új zsűritagja.

Sugárzik róla, hogy élvezi a munkáját Fotó: Polyák Attila - Origo

Alig ért véget tavaly a Dancing with the Stars második évada, amelynek Lékai-Kiss Ramóna volt az egyik házigazdája, máris egy újabb hétvégi show-ban láthatjuk majd hétről hétre. A hétvégi munka azonban nem okoz gondot a szép színésznőnek, aki most van a csúcson és ez látszik is rajta, hiszen sugárzik róla, hogy jól érzi magát a bőrében.

„Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy össze tudom sűríteni a munkákat és sok időt lehetek a családommal."

Egy álma vált valóra azzal, hogy zsűrizhet Fotó: Polyák Attila - Origo

A Sztárban sztár idei évadában több színész is színpadra lép majd, így megkérdeztük Ramit is, kipróbálná-e magát a műsorban. Nem sokat gondolkozott a válaszon, sőt még dalra is fakadt pár sor erejéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.