Lehullt a lepel: ők lesznek a Sztárban sztár idei évadának versenyzői

TV2 -
TV2 Sztárban sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohamosan közeledik az időpont, amikor végre elindul a Sztárban Sztár legújabb szériája, most pedig az is kiderült, hogy kik lesznek az idei évad versenyzői. 

Az már kiderült, hogy a zsűritagok tekintetében több változásra is számíthatunk: Kökény Attila és Papp Szabi mellett Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert Makranczi Zalán foglal majd helyet. Ramóna Köllő Babettet váltja, Makranczi pedig Bereczki Zoltánt. A műsor házigazdája Till Attila lesz.

Lehullt a lepel: Ők lesznek a Sztárban sztár idei évadának versenyzői TV2

Nemrég arra is fény derült, hogy február 6-tól vasárnaponként lesz látható a Sztárban sztár legújabb évada 18:55-től a TV2-n!

Most pedig arról is lehullt a lepel, hogy kik versenyeznek idén a műsorban: Galambos Dorina,
Marics Peti, Péterffy Lili, Emilio, Szekeres Adrienn, Vavra Bence, Palya Bea, Orsovai Reni, Dallos Bogi, Stohl András, Zámbó Krisztián, Ember Márk száll versenybe a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.