Szorcsik Viktória TV2 interjú magazin Farm VIP Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan ismét benépesül a sztárok tanyája, ugyanis újabb tizenhat híresség válallkozott arra, hogy a városi környezetből kiszakadva, puritán körülmények között küzd meg az elemekkel, a játékos feladatokkal és persze a riválisokkal is a főnyereményért.

A TV2 sztárrealityje, a Farm VIP immáron a harmadik évadával tér vissza a képernyőre. Az új szezon első adása november 21-én, 19 óra 50 perctől lesz látható minden hétköznap este. Az idei versenyzők névsorában ott találjuk a Jóban Rosszban egykori oszlopos tagját, Szorcsik Viktóriát is.

A színésznő az utóbbi hetekben a magánélete miatt került a címlapokra, ugyanis sokan összeboronálták őt Szabó András Csutival, akivel együtt szerepelnek a Farmban.

Viktória a Life.hu-nak elárulta, mi az igazság: valóban egy párt alkotott-e az üzletemberrel, illetve beszélt a testvére elvesztése miatt érzett gyászáról, valamint arról is, hogy a nézők mire számíthatnak tőle a Farm VIP-ban.

Könnyen igent mondtál a műsorra? Nem sűrűn láthatunk téged hasonló realityben.

– Sokat gondolkoztam rajta. Ismerem a saját egyéniségemet, és nem biztos, hogy elsőre mindenkinek szimpatikus leszek, mert határozott, őszinte és sok tekintetben nyers vagyok. Nem szoktam köntörfalazni, és ez lehet, hogy egyeseknek rosszul esik, de ha valaki közelebbről megismer, akkor meglátja, hogy nagyon szerethető vagyok. Ezt igazából csak azok tudják, akik közel állnak hozzám, hiszen ők azok, akiknek megnyílok.

Szorcsik Viktória Fotó: Polyák Attila - Origo

Nem félsz attól, hogy megváltozik rólad az emberek véleménye?

– Önmagamat adtam a műsorban, vállalom minden jó és rossz tulajdonságomat, én sosem takargattam semmit. Aki ismer, pontosan tudja, milyen a habitusom: szókimondó vagyok és ilyen leszek a Farmban is, de emellett a nézők megismerhetik majd a bohókás, a vicces oldalamat is. Számomra fontos a jókedv, és az, hogy akit a barátomnak tekintek, az értse és szeresse a humort. Az élet sokszor nehéz, vannak igazi mélypontok, és csak úgy tudunk belőlük kimászni, ha képesek vagyunk mosolyogni, nevetni.

– A Farmban is jókedvű, cserfes leszek, akárcsak a való életben. Nem tagadom, egyéni a humorom, és érezték már bántónak egy-egy szavamat, de sosem azért szurkálódtam, mert ezzel bántani akartam volna. Sőt azokkal vagyok bátrabb, akiket igazán szeretek. Nyertes Zsuzsival, aki szintén a piros csapat tagja, régóta ismerjük egymást, a műsorban ment is az adok-kapok köztünk, de csakis szeretetből. Zsuzsit soha nem lennék képes bántani vagy megsérteni, mert egy végtelenül jó ember.

Mi volt a legnagyobb félelmed a műsor előtt?

– Semmitől nem félek, mert univerzális, vagány csaj vagyok, aki nem futamodik meg semmi elől és beleáll a helyzetekbe. Fel vagyok vértezve minden olyan tulajdonsággal, amire a Farmon szükség volt, hiszen vidéki, salgótarjáni lány vagyok. Imádom a vidéki életet és nem ájulok el, ha az állatok után kell takarítani.

Ha most kellene számot vetni, milyen volt az elmúlt egy éved?

– Nagyon nehéz, mert tavaly karácsonykor elveszítettem a testvéremet és ez feldolgozhatatlan. Sosem fogjuk őt elfelejteni, de meg kellett tanulnunk együtt élni a fájdalommal... Számtalan nehéz pillanatot hozott ez az év, de szerencsére volt mibe kapaszkodnom, és a Farm is ilyen volt. Erőt tudtam meríteni ebből a műsorból, és rájöttem, hogy a reality műfaja nagyon is fekszik nekem.

Komolyan? Sokan ódzkodnak tőle.

– Szeretem, mert itt önnön valójában látni az embereket. Lelkileg levetkőzöl, és a nézők, meg persze a játékostársaid is megismerik, milyen vagy valójában. Nincs olyan, aki heteken át meg tudná játszani magát. Rólam is kiderül majd sok minden, hogy van érzelmesebb, puhább oldalam. Rengeteg mindent előhozott belőlünk a bezártság és az összezártság, ez a felfokozott hangulat. Teljesen máshogy, sokkal mélyebben éltünk meg a dolgokat egy ilyen szituációban, mint a való életben. Nem volt, ami elterelje a figyelmünket, csakis egymásra tudtunk hagyatkozni.

Szorcsik Viktória és Völgyi Zsuzsi a Farm VIP sajtóeseményén Fotó: Polyák Attila - Origo

Az utóbbi időben sokat cikkeztek rólad, pontosabban a magánéletedről. Hogyan élted meg mindezt?

– Nem nagyon szoktam beszélni a magánéletemről, a rólam megjelenő hírek nagy része pedig az Instagram-oldalam alapján készült, úgy, hogy engem senki sem hívott fel előtte, hogy mégis mondjak már valamit. Tényként kezeltek dolgokat, és nem tudok azzal mit kezdeni, ha félreértelmezik a posztjaimat. Eleinte zavart, de már nem érzem úgy, hogy magyarázkodnom kellene. A barátaim, a családom pontosan tudja, mi az igazság, hogy mi áll egy-egy fotó vagy poszt mögött és ennyi elég.

Ez most alakult így, vagy régebben se érdekelt, ki mit gondol, vagy hol mit írnak rólad?

– Ha állandóan azzal foglalkoznék, hogy ki mit gondol rólam, akkor nem lenne egy nyugodt pillanatom sem. Nem a külvilágnak élem az életemet, nem az az ember vagyok, aki beszámol minden lépéséről. Ami kikerült az elmúlt hetekben a médiába, azt sem én szellőztettem meg, sőt soha nem is foglaltam állást. Egy szóval nem mondtam ki, hogy együtt lennénk, és csak jót nevettem azon, hogy az újságok milyen lányregénybe illő történeteket szőnek a magánéletemről.

– Ez az én privát szférám, és nem gondolom, hogy erről cikkezni kellene, hogy nekem ki kéne teregetnem mindent. Nem is tartom jónak, ha valaki csakis emiatt szerepel a sajtóban, ha nem szólnak másról a hírek, csak a magánéletéről, és nem pedig a munkásságáról. Az emberek inkább gondoljanak, amit szeretnének, hogy mit csináltam és kivel, de a konkrétum csakis rám tartozik.

Egy korábbi nyilatkozatodban említetted is a gyermekvállalás kapcsán, hogy kihúzták belőled a választ, pedig nem is akartál megszólalni a témában.

– Na, ott kaptam hideget-meleget, amiért őszintén felvállaltam, hogy nincsen gyerekem, mert úgy alakult az életem, hogy a színház, a filmezés és a tévézés került a középpontba. Úgy gondolom, hogy a Jóisten nem rak rám akkora terhet, amivel nem tudnék megbirkózni. Nem azt mondom, hogy nem tudnék felnevelni egy gyereket, de teljesen más irányt vett az életem, és ez megint csak egy olyan téma, amelynek a részleteit a nyilvánosságnak nem kell ismernie...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.