Szorcsik Viki megtörte a csendet: ezt mondta Csutival való kapcsolatáról

Forrás: Ripost/Bánkúti Sándor, MTI -
párkapcsolat szerelem Csuti Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki megtörte a csendet, és tisztázta, mi a helyzet jelenleg közte és Csuti között, és mi igaz a pletykákból.

Szorcsik Viki születésnapja kapcsán a Borsnak beszélt arról, hogy remekül érzi magát. A szülei már hétvégén felköszöntötték, és joggal merül fel a kérdés, vajon kedvese mivel lepte meg. A lap kérdésére a színésznő elmondta, hogy Csutival nem ért véget a kapcsolata, és továbbra is ismerkednek.

Viki és az üzletember jó pár hete titkolóznak, és nem a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket. Többször posztoltak ugyanarról a helyről, most pedig megerősítette, hogy együtt vannak.

"Ismerkedünk továbbra is. Engem erről nem kérdezett meg senki, ahogy arról sem, igaz-e, hogy együtt vagyunk. Ami nem baj, mert a magánéletem igazából csak rám tartozik. Őszinte ember vagyok, a kapcsolatunkat nem titkoltam soha, megjelentünk már együtt is, de nem tartom elsődlegesnek, hogy ezzel szerepeljek a sajtóban, azt inkább meghagyom másnak. Nem szeretek kapkodni, soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő"

– fogalmazott a színésznő, aki a TV2 Farm VIP műsorának forgatásán ismerkedtek meg.

Forrás: Ripost/Bánkúti Sándor, MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.