Szavazz! Ki álmaid sztárpasija?

szavazás
Shutterstock/Copyright (c) 2015 GaudiLab/Shutterstock. No use without permission. - GaudiLab
szavazás hazai híresség férfi sztár
Férfiak, sikeresek, sármosak - összegyűjtöttünk öt hazai hírességet, akikért nagyot dobban a női szív. De vajon ki lesz a befutó, ki az a magyar sztárpasi, akire a legtöbb szavazat érkezik majd?

Mondd el nekünk, ki álmaid hazai sztárpasija, és ha szerencséd lesz, hamarosan egy exkluzív interjú keretein belül jobban is megismerheted őt. Mire vágyik, milyen számára az ideális nagybetűs nő és vajon mivel lehet őt levenni a lábáról?

Március 4-én indul a Nők hete a Life.hu-n. Nőnap alkalmából egész héten nekünk, nőknek szeretnénk kedveskedni. A hét nem indulhat mással, mint hölgyválasszal! Szavazz és döntsd el, melyik férfi legyen a hét legsármosabbja. Azzal készítünk interjút, akire a legtöbb szavazat érkezik.

Annak érdekében, hogy egyszerűbb legyen a választás, íme néhány fontos infó a jelöltekről:

Vecsei H. Miklós 

Fotó: Máté Krisztián

Junior Prima-díjas magyar színész, aki amellett, hogy nagyon tehetséges, verseket, átdolgozásokat is ír. Romantikus oldalát két verseskötetben is megismerhetjük közelebbről.

Marics Peti 

Forrás: Forrás: TV2

A Valmar duó ügyeletes szívtiprója, akit a fiatal Szikora Robiként is emlegethetnénk. Csibészes mosolyával és csípőmozgásával lopta be magát a nők szívébe, a színpadon pedig jellegzetes rekedtes hangjával csábítja a nagyérdeműt.

Kucsera Gábor 

Forrás: Life TV

Ki ne ismerné a sármos világbajnok kajakozót, aki amellett, hogy szexi és magas, még mintaapa is. Három gyermek édesapjaként ismerhetjük őt, aki jelenleg szingliként éli mindennapjait.

Till Attila 

Fotó: Marton Szilvia

A hazai Mick Jagger, a hazai show- műsorok koronázatlan királya. Jellegzetes gesztusaival és főműsoridős poénjaival mindenképpen top 5 a magyar nők körében.

T. Danny 

T. Danny
Forrás: Instagram

Nemrégiben a Dancig with the stars műsorában szerepelt, így már nem csak a fiatalabb korosztály kedvence. A sármos énekes jogosan kapott helyet a szavazási listánkban.

Szavazzz! Ki álmaid sztárpasija?

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.