Müller Péter: Szeretsz vagy csak kívánsz?

Couple,In,Love,Face,To,Face,,Tender,Hugging,And,Kissing, szerelem, szenvedély, Müller Péter, erotika, szex
Shutterstock/Copyright (c) 2022 Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock. No use without permission. - Volodymyr TVERDOKHLIB
heti útravaló Müller Péter vágy szerelem erotika
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A szerelem múlandó lelkiállapota az embernek. Táplálkozhat csakis az erős testi vonzalomból, de táplálkozhat a magasrendű szeretet sejtelméből is. Ha ez van mögötte, sorssá válik, ha nem kiábrándulássá, unalommá és gyűlöletté.

Az emberi lény test, lélek és szellem hármas egységében él. A szerelmi vonzalomban a múlandó lélek érezései szólalnak meg, érzed, hogy több mint szex és kevesebb, mint az igazi összetartozás szellemi élménye. Ezért kérded meg százszor is, hogy „szeretsz?” Nem tudjuk másképp kérdezni, talán még úgy: csak kívánsz? Rendszerint női kérdés ez. 

Müller Péter korábban megjelent írásait itt olvashatod!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.