Müller Péter: Ne engedd a szeretetet mások által szétdúlni

Shutterstock -
heti útravaló Müller Péter szeretet
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ne engedd a szeretet nehezen megszerzett állapotát sem magad sem mások által szétdúlni. Az összehangolódás elsősorban az önmagunkkal való harmóniát jelenti.

Close-up,Face,Of,Blue-eyed,Young,European,Girl,With,Red,Hair.
Forrás: Shutterstock

Ilyenkor van esélyed rá, hogy a másik hű tükörképe megjelenik a szívedben. Nincs benned magad gyártotta kép, előítélet, olyannak látlak, amilyen vagy, és el is fogadlak olyannak, amilyen vagy. Átadom magam neked, belém jöhetsz – de uralkodni nem tudsz felettem. Mert nem gyengeségből, hanem tisztánlátásból és erőből engedtem, hogy bennem élj! Az igazi összehangoltságban így működünk. 

Müller Péter korábban megjelent írásait itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.