háztartás baktériumok Domestos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baktériumok nagyon kicsi élő szervezetek, legtöbbjük nem okoz betegséget, sőt, akár még hasznos is lehet, például segíti az emésztést. Néhányuk azonban olyan betegségekért felelős, mint a nátha, tüdőgyulladás egyes típusai, gyomorrontás vagy ennek súlyosabb formája, a szalmonella fertőzés. A baktériumok hihetetlenül gyors szaporodásra képesek: meleg, nedves helyen 24 óra alatt egy darabból akár húszmillió is lesz.

Shutterstock.com
Shutterstock.com

MEGBÍZHATÓAN FERTŐTLENÍT, MÉGIS JÓ ILLATÚ?
NEM LEHETETLEN.

Vannak, akiknek a Domestos fertőtlenítő jellegzetes illatához a valódi, makulátlan tisztaság érzése társul, és emiatt kimondottan vonzónak érzik. De azok is biztosíthatják lakásuk tökéletesen higiénikus tisztaságát, akik azt szeretnék, ha a letisztított és fertőtlenített felületekről a citrusok, a fenyő vagy a cédrus illata áradna.

Unilever
Unilever


A Domestos új, hipokloritmentes általános tisztítószereinek segítségével igazán hatékonyan vehetjük fel a harcot a baktériumokkal szemben a padlón és a lakás egyéb lemosható felületein, kényes felületekre kifejlesztett változata pedig a parkettán, kerámián, terrakottán és márványon is higiénikus tisztaságot biztosít, ráadásul gyorsan is szárad. A hagyományos Domestos fertőtlenítős nehéztüzérséget továbbra is használjuk a WC-csészére, a lefolyókra, a szemeteskukára és környékére, valamint penészfoltokra, vagyis azokra a különleges bánásmódot igénylő veszélyzónákra, ahol a baktériumok és egyéb kórokozók nagy koncentrációban jelenhetnek meg. A lakás többi részén a tisztaságot, a fertőtlenítést és a hatékony antibakteriális védelmet pedig rábízhatjuk a kellemesen friss illatú, higiénikus tisztaságot nyújtó új Domestos Általános Tisztítószerekre.

Shutterstock.com
Shutterstock.com



A fertőtlenítőszert biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

További információ ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.