Gondoltad volna? Meryl Streep három felnőtt lánnyal büszkélkedhet - Fia is már elmúlt 30

gála színésznő család Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meryl Streep a minap férjével és három lányával jelent meg egy díjátadón. A színésznő büszke lehet lányaira, hiszen mindhárman gyönyörűek, mellesleg nagyon hasonlítanak édesanyjukra.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Northfoto
Northfoto


A pár nagyon boldognak tűnt a vörös szőnyegen, ami nem is csoda, hiszen elfoglalt emberek lévén számukra is nehéz összeegyeztetni, hogy a család szinte minden tagja együtt lehessen egy-egy jeles eseményen. Ez most majdnem sikerült is nekik, hiszen mindhárom lányuk - a 28 éves Mary, a 25 éves Grace és a 20 éves Louisa - is részt vettek a gálaesten, csak a pár 32 éves fia, a zenész Henry hiányzott a csapatból.

Meryl már több mint negyvenöt filmben mutatta meg zseniális színésznői képességeit. A sztár jónéhány kollégája, köztük Emily Blunt is ott volt a rendezvényen, és mindenki ódákat zengett arról, milyen jó a színésznővel együtt dolgozni.

Tipp! Exkluzív képek Erdélyi Mónikáról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.