Dr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba neme

Születés terhesség befolyásolás Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan befolyásolható a születendő gyermek neme? Ezzel a kérdéssel folyamatosan bombázzák dr. Czeizel Endrét, aki a Videoklinika.hu adásában válaszolt is a látogatóknak.
A tapasztalt orvos-genetikus szerint az óceánon túl ilyen célra már régen kifejlesztettek és sikerrel használnak is egy speciális műszert, ám idehaza egyelőre a baba nemének befolyásolása nem engedélyezett. Czeizel doktor azonban ismertetett egy olyan módszert, amellyel mégis van esély hatást gyakorolni a születendő utód nemére.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


2011 legizgalmasabb orvosi híre: megszületett az első baba 3 szülőtőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-ceizel-endre-megszuletett-az-elso-baba-3-szulotol.htmlDr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.htmlErős ráncok már 30 évesen - ezt javasolja a bőrgyógyászhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-eros-rancok-mar-30-evesen-ezt-javasolja-a-borgyogyasz.htmlDr. Csernus: Hatévi gyávaság után így kell elkezdeni csajozni (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120109-dr-csernus-6-evi-gyavasag-utan-igy-kell-elkezdeni-csajozni.htmlDr. Csernus: http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120103-dr-csernus-ide-vezet-ha-a-farkad-utan-mesz.htmlDr. Csernus: Az orvosok sokszor félistennek hiszik magukathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-csernus-az-orvosok-sokszor-felistennek-hiszik-magukat.htmlDr. Krasznai Zsolt: Mitől lesz szebb a mell? Szilikon kontra saját zsír beültetéshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120110-dr-krasznai-zsolt-mitol-lesz-szebb-a-mell-szilikon-kontra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.