Így irányítsd a jövőd! - A feng shui segítségével

feng shui jövő dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életünk alakulásában rendkívül fontos szerepe van a környezetünknek. A vonzás törvénye szerint minden gondolatnak saját rezgése van, a hasonló pedig vonzza a hasonlót. Az otthonodban lévő minden tárgy fizikális megnyilvánulása a gondolataidnak, a tudatos és tudatalatti gondolkodásnak.


Thinkstock
Thinkstock

Vajon a tárgyak, amelyek körbevesznek, azt a jövőt szolgálják, amelyet elképzeltél magadnak? Ha nem vagy biztos benne, akkor hívd segítségül a feng shuit, amely megtanít kiszűrni azokat a dolgokat a környezetedben, amelyek megakadályozzák, hogy álmaid megvalósuljanak, és megmutatja, mikkel vedd körül magad ahhoz, hogy olyan jövőd legyen, amilyenre vágysz.

Pusztulást idéző, káros energiákat sugárzó tárgyak

Először is szabadulj meg azoktól a tárgyaktól, amelyek szívják az energiádat. Az éles bútoroktól, melyek sarkai káros vágóenergiát sugároznak, vagy az elszáradt növénytől, amely a pusztulást szimbolizálja. A régi kapcsolataidra emlékeztető tárgyaktól, amelyek lehangolnak, a zavaró, nyugtalanító képzőművészeti alkotásoktól. A hálószobádban ne legyen nyomasztó látszógerenda vagy mennyezeti ventilátor, ezek félelemérzetet kelthetnek benned. Rossz energiákat ébreszt az is, ha az ágy vagy a kulcsfontosságú bútorok háttal vannak a szobaajtónak.

Thinkstock
Thinkstock

Ne tarts befizetetlen számlákat, rendezetlen hivatalos ügyekről szóló dokumentumokat a pénzügyekkel kapcsolatos területén a lakásnak, mert ezek a kilátástalanság érzését erősítik. Javítsd meg, ami elromlott, a törött vagy javíthatatlan tárgyaktól, berendezésektől pedig szabadulj meg minél előbb.

Átalakítunk! Szívdöglesztő nőt varázsoltak Tündéből. Kattints a galériáért!


Szerezz be pozitív energiát vonzó tárgyakat





Thinkstock
Thinkstock

Nem varázslat!

A feng shui nem varázslat, és nem tesz csodákat sem, egyszerűen segít, hogy arra fókuszálj az életedben, ami igazán fontos, és amin változtatni szeretnél.

Használd a bágua-térképet!

Az úgynevezett bágua-térkép segítségével helyezheted el otthonodban célszerűen ezeket a tárgyakat. Ez a térkép mutatja meg ugyanis, hogy a lakásodnak mely része mely életterülettel kapcsolatos a feng shui szerint. Ha a jövődről van szó, akkor elsősorban a segítő emberek és utazás területére összpontosíts, emellett pedig arra a területre, amelyre a jövőképed alapján a leginkább ráfér az erősítés: ha anyagilag szeretnéd bebiztosítani magad, akkor a gazdagság és siker területére fókuszálj, ha boldog magánéletre vágysz, akkor a házasság és szerelem, valamint az egészség és család területén tegyél meg mindent azért, hogy bevonzd a pozitív energiát.

Az egyes területeknek megvan a maga domináns anyaga és színe, ezeket hangsúlyozd, és olyan tárgyakkal erősíts, melyek illeszkednek a területen domináns elemhez. Itt megnézheted azt a bágua-térképet, ami megmutatja, mely területen milyen elem domináns, és milyen színekkel, anyagokkal erősítheted.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)


Így használd a feng shuit kapcsolat-erősítőkénthttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120109-igy-hasznald-a-feng-shuit-kapcsolaterositokent.html5 apróság, amivel gazdag leszel idén - A feng shui szerinthttp://www.life.hu/hazitunder/20111227-5-aprosag-amivel-gazdag-leszel-iden-a-feng-shui.htmlPénzhozó szobanövények - 5 szépség, amivel gazdag leszelhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111125-penzhozo-szobanovenyek-5-szepseg-amivel-gazdag-leszel.htmlÍgy teheti tönkre egyetlen tükör a párkapcsolatodhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110926-igy-tehet-feltekennye-egyetlen-tukor-a-parkapcsolatod-is-ramehet.htmlÍgy találhatod meg a nagy Ő-t egy egyszerű gyertyával - Plusz 9 szerelemhozó tárgyhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110621-igy-talalhatod-meg-a-nagy-ot-egy-egyszeru-gyertyaval-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.