Ne segíts a lehuppanó babának felállni!

baba mozgásfejlődés járás tanulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A babák egyéves korukban vágnak neki a világnak: az, hogy bizonytalan, és a lábáról lehuppan a földre, még nem jelenti azt, hogy az rossz neki. Ilyenkor önkéntelenül segíthetsz neki felállni. De ezzel a lehető legrosszabbat teszed. Megmondjuk, miért.

Sosem fog elindulni a baba, ha ezt adod rá!http://www.life.hu/anyaskodj/20130208-a-ruha-es-a-jatek-is-befolyasolja-a-baba-mozgasfejlodeset.htmlNeandervölgyi baba keresi anyukájáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130128-tudosok-a-neandervolgyi-ember-ujraelesztesen-dolgozak-ugyanis-rekonstrulaltak-a-dnset.htmlBabaúszás - Valóban veszélyes a gyerekre?http://www.life.hu/anyaskodj/20130116-a-babauszas-soran-a-gyerek-hugyuti-fertozest-kaphat.htmlKincsvadászat indul! Babaruhák fillérekérthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-fix-aras-vasarlas-helyett-licitvadaszat-az-aukcios-oldalakon.htmlNem tudták megállapítani az orvosok egy újszülött baba neméthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121109-az-orvosok-harom-honapig-nem-tudtak-megallapitani-egy-ujszulott-baba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.