agresszió szülés Chris Brown Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint Rihanna Chris Brownnal tervezi az életét. Az énekesnő most már azt is elárulta, hogy gyereket is szülne az agresszív énekesnek.

Úgy tűnik, Riri végleg megbocsátott Chris Brownnak, aki egykor alaposan helyben hagyta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



A rajongói és a családja is aggódva figyelik, hogy az énekesnő újra együtt van az agresszív énekessel, sőt akár egy életet is leélne mellette. "Biztos vagyok benne, hogy lesz gyerekem Christől. Mi ketten elszakíthatatlanok vagyunk" - szögezte le Riri, akiről újabb izgalmas képsorok is napvilágot láttak, ahol igazán cicás arcát villantotta meg a szexi énekesnő.

Nők különleges foglalkozással: Miló Vikihttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-nok-kulonleges-foglalkozassal-milo-viki-okolvivo.htmlTúl férfiassá változott Pink testehttp://www.life.hu/szorakozz/20130227-pink-az-enekesno-bikiniben-volt-a-strandon-es-megmutatta-tetovalasait.htmlKebel kontra pici cici: Ez ám a pikáns reklám!http://www.life.hu/szorakozz/20130301-alessandra-ambrosio-modell-es-irina-shayk-modell-a-mob-wives.htmlSwing, flamenco, metrótúra - Tippek márciusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130301-szinhaz-kiallitas-zene-gasztronomia-tavaszvaro-programok-marciusra.htmlJustin Bieber letolt nadrággal flangált az utcánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130301-justin-bieber-enekes-sztar-letolt-nadraggal-flangalt-az-utcan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.