terhesség Kate Winslet babavárás Ned Rocknroll Sir Richard Branson kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenzációs hír - Kate Winslet harmadik gyermekével várandós. Gratulálunk a színésznőnek!

Örömmámorban úszik Kate Winslet: a színésznő ismét terhes. Szóvivője megerősítette a hírt, hogy férjével, Ned Rocknroll-lal első gyermeküket várják. Ahogy a Life.hu is megírta, Kate és Ned - aki egyébként Sir Richard Branson üzletember unokaöccse - épp fél éve házasodtak össze, nagy titokban.

Northfoto
Northfoto

Kate és Ned

A pici pedig várhatóan az év végén születik meg. A 37 éves angol sztárnak ez már a harmadik csemetéje lesz, hiszen előző házasságaiból már van egy lánya, Mia és egy fia, Joe. Sok boldogságot kívánunk a színésznőnek és párjának!

Titokban ment férjhez Kate Winslethttp://www.life.hu/szeress/20121227-titokban-ment-ferjhez-kate-winslet-amerikai-szineszno.htmlElső gyermekét várja Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130604-elso-gyermekevel-varandos-jennifer-love-hewitt-szineszno-parjaval-brian-hollisay.htmlA hónap fotója - Ördög Nóra kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-nemreg-szuletett-kislanyae.htmlKislánya lett a világ legszexisebb apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-channing-tatum-szinesznek-megszuletett-az-elso-gyermeke-londonban.htmlMegszülte ötös ikreit a cseh szupermamihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-egy-cseh-kismama-alexandra-kinova-vilagra-hozta-orszaga-elso-termeszetes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.