színésznő házasság Kate Winslet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év ismeretség után mondta ki a boldogító igent a Titanic színésznője New Yorkban, egy titkos szertartáson.

Kate Winslet harmadik alkalommal állt oltár elé. A harminchét éves színésznő egy év együttjárás után ment hozzá Sir Richard Branson üzletember unokaöccséhez, Ned Rocknrollhoz, akivel a mostani bejelentés szerint már nyár óta jegyben járnak. A hírek szerint a december közepén megtartott szertartás annyira titkos volt, hogy mindössze Kate gyermekei és néhány nagyon közeli barát vett rajta részt. Sőt, még a sztár szülei sem tudtak róla, hogy lányuk ismét oltár elé áll. A menyasszonyt állítólag legjobb barátai és egykori kollégája, Leonardo DiCaprio vezette a vőlegényhez.

Northfoto
Northfoto

A pár tavaly augusztusban ismerkedett össze Branson egyik szigetén, ahová a színésznő nyaralni érkezett akkori lovagjával és gyermekeivel, illetve maga Ned is nős volt még. Valószínűleg nemcsak az együtt töltött idő, hanem egy halálközeli élmény is közelebb hozta őket egymáshoz... Nem ez az első alkalom, hogy titokban állt oltár elé Kate. Hasonló keretek között ment hozzá második férjéhez, Sam Mendes filmrendezőhöz is. Első férje Jim Threapleton volt, akivel a házasságuk mindössze három évig tartott.

Pajzán szextippek ünnepre hangolva (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-turbozd-fel-a-szexet-karacsonykor.htmlSzextipp: Így válassz síkosítóthttp://www.life.hu/szeress/szex/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-sikositot.htmlZimány Linda a Playboy címlapján - Nem is tudott róla?http://www.life.hu/szeress/szex/20121227-zimany-linda-a-playboy-cimlapjan-pozol.htmlFeledékennyé tesz a pornó?http://www.life.hu/szeress/szex/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-feledekennye-tesz-a-porno.htmlLouis Armstrong nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121221-sztar-szerelem-parkapcsolat-louis-armstrong-nagy-szerelmei.html"Pénzért csak velem hált" - Fedák Sári nagy szerelmehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-penzert-csak-velem-halt-fedak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.