önbizalomhiány női test anyaság fotó szülés társadalom Jade Beall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotós hús-vér nőket örökített meg szülés előtt és után. Nem címlapokon photoshopolt dívákat, hanem "igazi" nőket láthatunk. Megható képsorozat.

"Gyönyörű test" - ez a címe egy fotós könyvének, amelyben szülés előtt és után készült fotókat fedezhetünk fel női testekről. Jade Beall nem a tökéletes nőket kereste. A januárban megjelenő kötetben láthatunk megereszkedett bőrt, terhességi csíkokat, hegeket.

Forrás: Facebook/JadeBeallPhotography
Forrás: Facebook/JadeBeallPhotography

A fotósorozatot nézd meg galériánkban!

Először saját magát és egy barátnőjét örökítette meg szülés után néhány nappal. Ezután rengetegen írtak neki Facebook-oldalára, hogy szeretnék, ha lefotózná őket is. Eddig több mint ötven anyát fényképezett le, így jött össze a könyv anyaga. Azt szerette volna megmutatni, hogyan festenek valójában az anyukák: nem tökéletesek, mégis csodálatosak.

A nők azt állítják, a fotózásnak köszönhetően visszanyerték önbizalmukat. Jade azt mondja: jó lenne, ha minél több anya rádöbbenne erre, hiszen sokan komoly önértékelési problémákkal küszködnek a társadalmi nyomás és elvárások miatt. A fotós még több nőt szeretne fényképezni, és további könyveket tervez, amelyek az öregedésről, a rákról és az étkezési zavarokról szólnak majd. Sőt, férfiakat is akar fotózni.

Hiába szép, életképtelen Barbie csinos testehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130611-barbie-baba-a-testaranyai-miatt-eletkeptelen-lenne-a-valosagban.html52 éves lenne a szívek királynője, Dianahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130702-diana-walesi-hercegne-52-eves-lenne-ha-elne.htmlMilliókat kér Kim Kardashian a babafotóérthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130701-kim-kardashian-valosagshowsztar-2-millio-dollart-ker-egy-magazintol-az.htmlÍgy várja a világ Katalin és Vilmos gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130701-katalin-es-vilmos-elso-gyermekenek-szuletese-utan-vilagszerte-unneplesek-kezdodnek.htmlKisfia született Jessica Simpsonnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130701-jessica-simpsonnak-es-volegenyenek-eric-johnsonnak-kisfia-szuletett-aki-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.