szülés repülőgép vajúdás Barcelona Marokkó személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszülte babáját egy marokkói nő egy Olaszországba tartó repülőgépen.

Eggyel több utasa lett egy repülőgépnek, amely Casablancából Bolognába tartott. Egy marokkói nő ugyanis életet adott kisfiának - jelentette a MAP marokkói hírügynökség. A 39 éves kismama vasárnap röviddel a felszállás után kezdett el vajúdni.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

A baba a leszállás előtt nem sokkal jött a világra. A gép személyzete és egy bába (aki véletlenül a gépen volt az utasok között) segített a szülésnél. A szülés miatt a gép Barcelonában megszakította útját, a nőt és az újszülött apróságot pedig a Sant Joan de Deu kórházba szállították. A légitársaság szerint mindketten jól vannak. A gép 50 perccel a leszállás után folytatta útját Bolognába. Vajon a baba milyen nemzetiséget kap majd ajándékba?

Dráma - 8 csecsemő halt meg Miskolconhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130813-8-csecsemo-halt-meg-a-miskolci-koraszulottosztalyon-a-mult-heten.htmlCicapofon: komoly fertőzéseket okozhathttp://www.life.hu/anyaskodj/20130724-a-macskak-parzasakor-elofordulo-harcok-kozben-komoly-fertozest-kaphat-el.htmlKorai császármetszés vár a valóságshow-sztárrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-katie-price-valosagshowsztar-komplikaciok-miatt-hamarabb-hozza-vilagra-negyedik-gyermeket.htmlKislánya született George Lucasnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-george-lucas-filmrendezo-es-felesege-mellody-hobson-kislanya-megszuletett.htmlA családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.