Egy majom letépte és felfalta egy kisbaba heréit

here Kína szűkös élettér támadás majom állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolchónapos kisfiúra támadt egy elvadult majom egy kínai állatkertben.

A borzalmas rajtaütés Délnyugat-Kínában, a Qianling Wildlife Parkban történt. A kisbabát gyanútlan édesanyja éppen tisztába akarta tenni, de a pelenkacserére már nem kerülhetett sor, mert egy majom váratlanul a babára rontott - adta hírül a Daily Mail.

Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

Az internetes portál szerint a majom az édesanyja szeme láttára szakította le a csöppség heréit. Állítólag egy idős úr megszerezte a majom által leszaggatott és a földre leejtett szervet, de a majom kikapta a kezéből és felfalta azt. A baba sérülése súlyos, de nem életveszélyes, jelenleg kórházban lábadozik. A híradások arról is beszámolnak, hogy az említett állatkertben a majmok száma az utóbbi időben meghétszereződött. Napjainkban közel 500 majom osztozik a területen. Úgy tűnik, hiába etetik őket naponta háromszor, az elégtelen táplálkozás és a szűkös élettér miatt egyre többször viselkednek agresszívan. Havonta körülbelül 100 különbözű súlyosságú majomtámadás történik a látogatók ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.