Heti egy koplalónap tényleg kötelező?

kutya etetés házikedvenc táplálkozás koplalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koplalónapot akkor találták ki, amikor a gazdik még többnyire házikoszttal etették a kutyát. Amennyiben már speciális táppal eteted kedvenced, nem feltétlenül szükséges ennek tartása. Amennyiben a gazdi mégis ragaszkodik hozzá, arra mindenképpen figyeljen, hogy a kedvenc egészséges legyen. Beteg állatnál koplalónapot tartani tilos!
4 dolog, amit soha ne adj enni a kutyának!http://www.life.hu/anyaskodj/20130321-4-dolog-amit-soha-ne-adj-enni-a-kutyanak-csoves.htmlEzért ne hagyd, hogy puszilgasson a kutyád!http://www.life.hu/anyaskodj/20131008-a-kutya-nyalogatassal-kulonbozo-parazitakat-adhat-at-a-gazdainak.htmlÍgy segíts a gyereknek, ha meghal a kutyusahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130926-a-gyaszreakcio-tamogatasa-igy-segits-feldolgozni-a-gyereknek-a-hazikedvenc.html12 szabály, amit a kutya etetésénél be kell tartanihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130918-szabalyok-melyet-a-kutya-etetesenel-be-kell-tartani.htmlEmiatt ne szeretgesd a nyöszörgő kiskutyáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130912-nem-ajanlott-szeretgetni-az-elszakitasi-fazisban-levo-nyoszorgo-siro-kiskutyat.htmlEzt tedd, ha már kialakult a rosszkutya-szindróma!http://www.life.hu/anyaskodj/20130904-neveletlen-kutyak-az-orokbefogadott-elrontott-ebek-viselkedesi-szokasai-megvaltoztathatok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.