Így szunyókál együtt a kisbaba és a kutyusa

kutya fotósorozat kisbaba blog New York délutáni alvás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nap, amikor az alig egyéves Beau délutáni alvásához készül, vele tart a család újdonsült tagja, Theo, a kutyus is. Az ennivaló perceket Theo mamája, Jessica Shyba egy fotósorozatban örökítette meg.

Ennivaló képsorozat született a pár hónapos csecsemő és a néhány hetes kiskutyáról, akiket a baba édesanyja fotózta rendszeresen délutáni alvásuk közben. A cuki fotókat ide kattintva nézheted meg.

Forrás: http://www.mommasgonecity.com/2013/11/wishes-granted-theo-and-beau/
Forrás: http://www.mommasgonecity.com/2013/11/wishes-granted-theo-and-beau/

A New Yorkban élő Jessica Shyba és férje pár hónapja lepte meg kis családját egy kölyökkutyával. Az alvás körül azonban adódott némi probléma - írja a háromgyerekes anyuka a blogján. A pár hetes Theo ugyanis végigszűkölte az éjszakát, ezért a bloggermami úgy döntött, maga mellé veszi a kutyust alvás előtt. Ám nemsokára felállt a rendszer és megoldódott a probléma: amikor délutáni szunyókálásra kerül a sor, Theo felugrott Beau mellé és együtt aludt a totyogó korú kisfiúval. Ez pedig azóta is minden nap így történik. Természetesen ez nem maradhatott rejtve a világ szeme elől, Jessica Instagramján kezdte megosztani a két tündéri csöppséget alvás közben. "Szerintem Theo, akit korán elszakítottak anyukájától, úgy érzi, Beau az egyik kis alomtestvére" - írja Jessica, aki hozzátette, ennél csodálatosabb kapcsolatot még sosem látott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.