Ne a Facebook mondja meg, mi a fontos neked

Forrás: Thinkstock -
technológia sorrend Idővonal profil Facebook program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha rendszeresen használod a legnagyobb közösségi oldalt, bizonyára észrevetted, hogy az utóbbi hetekben az idővonalad átalakult: a bejegyzéseid sorrendje teljesen felborult. Tényleg a Facebook dönti el, hogy mi a fontos neked? Ha te magad szeretnéd szerkeszteni a saját oldaladat, itt a megoldás!

A bosszantó jelenség hátterében egy új program áll, aminek hatására nem a legutolsó bejegyzésed kerül előre az idővonaladon, hanem az, ami a legtöbb lájkot vagy hozzászólást kapta. Így előfordulhat, hogy egy régi, akár évekkel ezelőtti bejegyzéssel vagy fényképpel találja szembe magát az, aki megnézi a profilodat.

Forrás: Thinkstock

Ha szeretnéd visszaállítani a régi, hagyományos állapotot – vagyis azt, hogy az oldaladon ismét időrendi sorrendbe kerüljenek a bejegyzéseid –, nem kell mást tenned, mint a Google Chrome internetes felületről egy kattintással ingyenesen letölteni ezt a programot – ennek segítségével ismét te irányíthatod a saját oldaladat. Hajrá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.