Macaulay Culkin apja újrakezdené fiával

Forrás: NORTHFOTO/Domine Jerome -
békülés agyvérzés fiú kórház Macaulay Culkin kapcsolat édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos agyvérzéssel szállították kórházba a gyereksztár édesapját, akinek a hírek szerint egyetlen kívánsága van: kibékülni a fiával.

Agyvérzést kapott Macaulay Culkin édesapja. Kit Culkint kedden szállították kórházba Oregonban, ahol azóta is az életéért küzd. Egy bennfentes szerint egyre romlik az állapota. A tragédia miatt az egész családot a kórházba hívták – kivéve Macaulay Culkint.

Forrás: Northfoto
Forrás: AFP

Bár az édesapa a hírek szerint szívesen beszélne a tőle elidegenedett fiúval, sőt, a kórházban az elérhetőségeit is elkérte, egyelőre nem tudni, hogy az egykori gyereksztár nyitott lenne-e újrakezdeni az apa-fiú kapcsolatot. A sztár bonyodalma szüleivel egészen a kilencvenes évekre nyúlik vissza, amikor is Culkin hirtelen jött vagyonát szerették volna megkaparintani. Vajon meg tud végre bocsátani Kit Culkinnek a fia?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.