Megszületett Hugh Grant harmadik szerelemgyereke

Forrás: AFP/Getty Images/Shaun Botterill -
Születés szerelemgyerek Hugh Grant apa románc gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baba még 2012-ben született a színész új kedvesétől, egy svéd tévéstől, de csak most került nyilvánosságra. Ezzel egy időben Grant előző barátnője is gyermeket várt tőle. Huh, micsoda sztori!

Harmadjára is apa lett Hugh Grant. Anna Elisabet Eberstein svéd tévés kisfiút hozott világra még 2012 szeptemberében, de csak most derült ki az eset. A sármos színésznek már van egy kétéves kislánya, Tabitha és egy 13 hónapos kisfia, Felix előző románcából Tinglan Honggal.

Forrás: AFP/Getty Images/Shaun Botterill

A dolog pikantériája, hogy a 2012-ben született kisfiú három hónappal azelőtt látta meg a napvilágot, hogy a kis Felix megszületett. Vagyis a két nő egyszerre volt állapotos az Igazából szerelem sztárjának gyermekeivel. Azt nem tudni, hogy Tinglan tisztában van-e a színész és Anna kapcsolatával. Az biztos, hogy az 53 éves híresség minden támogatást megad kisfiának, akinek a neve nem ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.