Rock and Roll Anna and the Barbies zenekar énekesnő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravagáns énekesnőnél a terhessége ideje alatt sem állt meg az élet. Szinte az utolsó percig koncertezett, majd a baba megszületése után pár héttel máris színpadra állt. Ráadásul a kicsi is mindig ott van édesanyja fellépésein.

Bár császármetszéssel hozta világra gyermekét, Pásztor Anna csupán két hétig maradt otthon, a harmadik héten pedig már próbált és magával vitte Benit is, akit megmutatott Facebook oldala követőinek is. A hatodik hét végén pedig már koncertezett is. "A régi énem nagyon sok energiát ad, ha ahhoz visszatérek, sokkal türelmesebb vagyok a babával is, hiszen 24 órában gyerekezni nagyon idegőrlő tud lenni" - vélekedik Anna, aki várandósan extrém fotókhoz állt modellt.


Az énekesnő azt is elmesélte az RTL Klub Fókuszában, hogy kisfia édesapja viszi magával a gyereket a koncertekre, Beni pedig végigalussza a fellépéseket.

Cuki képet posztolt kisfiáról Pásztor Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131206-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-cuki-kepet-posztolt-kisfiarol.htmlMegszületett Pásztor Anna kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-vilagra-hozta.htmlTerhesen áll modellt Pásztor Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131107-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-harcias-kismama.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.