Damu Roland One Billion Rising Egymillárd nő ébredése erőszak Andy Vajna bántalmazás Vajna Tímea Jaksity Kata influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége is részt vesz a One Billion Rising nevű pénteki eseményen, amely az asszonyok és gyerekek terrorizálása ellen emeli fel a hangját. Timi annak idején a saját bőrén tapasztalta, milyen áldozatnak lenni, akkor Jaksity Kata nyújtott neki segítő kezet. 

Vajna Tímea is kiáll a bántalmazott nőkért. A híres filmes producer felesége szívesen csatlakozott a One Billion Rising, vagyis Egymilliárd nő ébredése kampányhoz, amely a nők elleni erőszakra hívja fel a figyelmet. Timinek személyes tapasztalata is van, hiszen néhány éve, Damu Roland kedveseként őt is érte bántalmazás.

Vajna Tímea és Jaksity Kata Forrás: Instagram/timeapalacsik; Facebook/Kata Jaksity

A Fókuszban megrendítő őszinteséggel beszélt akkori életéről. Volt, hogy olyan verést kapott, hogy szinte két hétig nem bírt járni. „Azt hittem, ott döglök meg!" – fogalmazott. A szépséget egyebek mellett Jaksity Kata karolta fel, majd Andy Vajna oldalán találta meg a nyugalmat és a biztonságot. Kata és Timi most összefogtak: a műsorvezető az egyik főszervezője a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetséggel közösen az Egymilliárd nő ébredése nevű mozgalomnak – írja a Blikk. Február 14-én, pénteken délután 2-kor a Nyugati téren együtt táncolnak majd társaikkal a nőkért. A flashmobra mindenkit szeretettel várnak!

Timi egyébként nem lehetett ott a táncpróbákon, mert ledöntötte a lábáról az influenza, így videóról memorizálta a mozdulatokat, mert semmiképp nem akar lemaradni az eseményről. "Kimutatások szerint világszerte hétmillió nő és gyerek hal meg évente bántalmazás miatt. Hiszem, hogy ez a kampány is hozzájárul ahhoz, hogy megakadályozzuk ennyi ember halálát" – fejtette ki Timi.
A flashmobra mindenkit szeretettel várnak, de ha valaki nem tud ott lenni személyesen, az interneten élőben is közvetítik:

Megszületett Megan Fox második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140214-megan-fox-amerikai-szinesznonek-megszuletett-masodik-gyermeke.htmlNagy az öröm a színésznő családjában: február 13-án, csütörtökön életet adott második gyermekének.Család--Így néz most ki Tom Cruise lánya, Surihttp://www.life.hu/csalad/20140214-hetevesen-a-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara-katie-holmes-ra-kislanya-suri.htmlKatie Holmes és Tom Cruise kislánya, a hétéves Suri megszólalásig hasonlít édesanyjára.Család--2013 legemlékezetesebb válásaihttp://www.life.hu/csalad/20140205-2013-legemlekezetesebb-valasai-a-vilaghiru-sztarok-kozott.htmlA hírességek reflektorfények által megvilágított házasságairól tudjuk, hogy sok esetben telis tele vannak megpróbáltatásokkal, és persze a szaftos, botrányokkal teli válásokkal. Ez utóbbiakban a tavalyi évben sem szűkölködtünk. Íme a legemlékezetesebbek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.