győztes Caramel terhesség kisbaba szerelem gyermek Megasztár Szilvi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori győztese hamarosan apai örömök elé néz. Kedvese, Szilvi kisbabát vár.

Ahogy a Life.hu is megírta, Caramel nemrég bevallotta, hogy a gyermekvállaláson gondolkodnak kedvesével. A vágyuk pedig hamarosan teljesülhet. Az énekest és Szilvit többször is látták kijönni egy nőgyógyászati magánklinikáról, ahonnan a hírek szerint legutóbb széles mosollyal az arcukon és egy ultrahangfelvétellel távoztak – írja a Blikk.

Forrás: Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813

Caramel fiatal kedveséről mindig mély szerelemmel és boldogan mesél. Szilviben megtalálta azt a nőt, akire vágyott. A szerelmesek kapcsolatát még az énekes zenei karrierje sem tépázta meg, ugyanis a lány teljes mértékben kiállt párja mellett, és támogatta, amiben csak tudta. Caramel és a félig magyar, félig vietnámi származású lány 2011-ben kilenc hónapig alkotott egy párt, majd szakítottak egy időre, de tavaly újra fellángolt közöttük a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.