2014 sztárbabái: Hét híresség, akinek idén biztosan gyermeke születik

Caramel Születés terhes Drew Barrymore sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi évre igazán nem panaszkodhattunk, hiszen rengeteg magyar és külföldi celebpárnak született gyermeke. A trend, úgy látszik, tovább folytatódik, mert hét babáról máris tudunk, akik idén látják meg a napvilágot.  

Caramel fiatal párja máris várandós

Caramel meglehetősen régóta nyilatkozik arról, mennyire szeretne saját családot. Mióta párját, Szilvit megismerte, ez a vágy csak még erősebb lett, s nemrég ki is derült, hogy babát várnak. A 18 éves, félig vietnami származású Szilvi és Caramel még 2011-ben ismerkedett meg egymással, s néhány párkapcsolati zűr ellenére kapcsolatuk úgy látszik, mostanra megérett a gyermekvállalásra. A párt egy nőgyógyászati magánklinikáról látták boldogan mosolyogva távozni egy ultrahangképpel a kezükben, de a baba neméről és a születés várható idejéről még nem tudni pontosat.

Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Stohl Andrásnak végre fia születik

Stohl András három lánygyermek után egy kisfiút vár boldogan: párja, Ancsika már a terhesség második harmadában lehet. Szűkszavú nyilatkozataikból annyi derül ki, hogy a pici fiú, aminek András nem is tudja, mennyire örüljön, s hogy Ancsika remekül viseli a terhességét.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Jaksity Kata veszélyeztetett terhes

Kata két nagyobb fiúgyermeke mellett viszont kislánynak örülne: saját közösségi oldalán jelentette be, hogy bár férjével többször is úgy tűnt, végleg szakítanak, újra együtt vannak, és nagy álmuk teljesül az öttagúvá bővülő családdal. A 41 éves színésznőt egy jó pár évvel ezelőtti probléma miatt veszélyeztetett terhesként kezelik, de nagyon jól viseli állapotát, és már a negyedik hónapban van.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Olivia Wilde egyre gömbölyűbb

A gyönyörű színésznő még az ősszel jelentette be, hogy babát vár vőlegényétől, Jason Sudeikistől. Azóta Olivia hasa is igencsak gömbölyödni kezdett – kezdetben nagyon zavarta, hogy alig látszik a pocakja – így nincs oka panaszra.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Gwen Stefani harmadszorra is fiút vár

Kerekedő pocak dolgában a harmadik gyermekével várandós Gwen sem áll rosszul: bár a várt kislány helyett ismét kisfiú érkezik a családba. Az énekesnő meglepően régóta alkot egy párt férjével, Gavin Rossdale-lel, két gyermekük, Kingston James McGregor és Zuma Nesta Rock már 7 és 5 évesek. A harmadik kis trónörökös már tavasszal megszülethet – pontos dátumot persze nem hoztak nyilvánosságra, de Gwen hasa mindent elárul.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Drew Barrymore: nemsokára megszületik a második baba

Első gyermekük, Olive még 2012 őszén született, de hamar gondoskodtak utánpótlásról: Drew Barrymore és férje, Will Kopelman második babájukat várják. A színésznő ragyog a boldogságtól, karácsony előtt pedig azt is bejelentette, hogy ismét kislányt hord a szíve alatt.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Christina Aguilera máris teherbe esett

Valentin-napon még csak eljegyzésétől volt hangos a sajtó, azóta viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy az énekesnő már teherbe is esett vőlegényétől, Matt Rutlertől. Christina, aki az utóbbi időben nagy súlyingadozáson is túlesett, még 2008-ban adott életet első férjétől származó fiának, Max Liron Bratmannek. A mostani terhességét ő maga még nem erősítette meg, de valószínűleg ez már csak idő kérdése.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.