Jaksity Kata terhességén csámcsognak - visszavág

Forrás: Facebook -
műsorvezető Facebook visszavágás gyermekáldás Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető fájlalja, hogy várandóssága miatt több rosszindulatú kommentet is kap. Kritikusai szerint ennyi idősen nem kellene már szülnie, ő pedig a Facebookon válaszolt nekik.

"Amikor megosztottam itt, veletek, kedves ismerőseimmel a boldogságomat, hogy újra babát várok és ezzel teljesülhet az álmom, hogy 3 gyermek anyukája lehessek, rögtön a sajtó is lehozta és néhány cikkhez ahogy kell, jöttek is a névtelen, arctalan kommentek" - kezdte a műsorvezető.

Forrás: Facebook

"Bevallom, nem gondoltam, hogy egy ilyenfajta örömhírhez is lehet rosszindulatú megjegyzéseket tenni, de úgy látszik, az emberi természet már csak ilyen. Főleg a koromon csámcsogtak, ilyen idősen minek szül, és hasonlók. Nem tagadom, rosszulesett. (Főleg, hogy az első gyermekemet huszonöt évesen szültem.) Többek közt ezért mostanáig hiába hívogattak újságírók, nem nyilatkoztam. A másik oka az volt, hogy szerettem volna az összes fontos vizsgálaton átesni és megnyugodni, hogy minden rendben van a babával" - írta le véleményét a Facebookon Kata.

"És minden rendben van!! Ez a legfontosabb! Elmondhatatlanul boldog vagyok!! És végül vállaltam, hogy néhány helyen nyilatkozom, hogy ezzel is kiálljak a nők azon szabadsága mellett, hogy akkor szülhessenek, amikor ők szeretnék és nem akkor, amikor a társadalmi elvárás ezt megkívánja tőlük, és emiatt ne kelljen rosszul érezniük magukat. Mert egyébként mindig jó oka van annak, hogy egy nő miért akkor szül, amikor... és sokszor nekik fáj a legjobban, hogy nem tehették előbb... nincs szükségük még a bántó, igaztalan megjegyzésekre!" - tette hozzá.

Katát meghatotta, hogy fenti posztjához később nagyon sok kedves hozzászólás érkezett. Mint ahogy a kritikát, ezt sem hagyta szó nélkül.

"Csodás érzés ennyi szeretetet és megerősítést kapni - pedig Isten látja lelkem, nem sajnáltatni akartam magam. És természetesen egy század másodpercre sem ingatott meg egyetlen rosszindulatú megjegyzés sem... Egyszerűen arra szerettem volna felhívni a figyelmet a posztommal, hogy ne ítélkezzen senki olyan könnyedén ebben a kérdésben sem, mert minden nőben kódolva van az anyaság és ez előbb vagy utóbb kihozza belőle az olthatatlan vágyat, hogy gyermeke lehessen. Tehát annak nagyon sok és komoly oka lehet, ha valakinek mégsem jön össze vagy csak sokára válhat anyává. Én sem így terveztem, már csak azért sem, mert szerettem volna, ha kisebb a korkülönbség a gyerekeim között, hogy minél jobban kötődjenek egymáshoz. De sajnos így jött össze. Már nem akarok a múlton rágódni, csak a most számít. Ami pedig a korunkat illeti, azt hiszem, kellő önkritikával kezeljük a férjemmel: azon szoktunk nevetgélni, hogy elképzeljük, amikor majd a kislányunk szülői értekezletére megyünk, szól nekünk a tanár, hogy a 'kedves nagyszülők, nyugodtan üljenek az első sorba, hogy jobban halljanak'. Ugyanakkor már most hihetetlenül ösztönöz minket, hogy minél fiatalosabbak és egészségesebbek maradjunk, hogy a kislányunk is, késői érkezése ellenére, minél több időt kaphasson velünk és mi is vele!" - írta a közösségi portálon Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.