Sztárok, akik idén kimondják a boldogító igent

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt Ashton Kutcher Ryan Gosling házasság Eva Mendes Mila Kunis család Angelina Jolie sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan párok, akik ugyan még nem mondták ki egymásnak a boldogító igent, mégis egy egész világ várja a nagy bejelentést: idén összeházasodnak. Íme, a mi kedvenceink.

Emma Stone és Andrew Garfield

A Csodálatos pókember című film sztárja, a 25 éves Emma Stone első látásra beleszeretett színészpartnerébe, a 30 éves Andrew Garfieldba. De ahogyan az egy vérbeli pókemberhez illik, az ő érzékszervei is igen kifinomultan, és gyorsan lendültek akcióba, amikor a 2011-es forgatást megelőző castingon megpillantotta a fiatal szőke színésznőt, Emmát. „Már nagyon untam a szereplőválogatást. Emma volt aznap az utolsó lány, akit meghallgattunk. Ahogy belépett az ajtón rögtön tudtam, hogy nem csak a filmvásznon leszünk egymás partnerei” – nyilatkozott Andrew. Habár igyekeznek kapcsolatukból minél kevesebbet mutatni a nyilvánosság felé, egykettőre a paparazzók fő célpontjaivá váltak. Mivel már folynak a Csodálatos pókember második részének előkészületei, sokan azt gondolják, hogy a bemutató előtt egy világra szóló esküvő sokat dobhatna a film promóján...

Forrás: AFP

Ryan Gosling és Eva Mendes

Most akkor együtt vannak, vagy sem? – tehetnénk fel a kérdést a nemrégiben napvilágot látott ellentétes információkkal teli hírek hallatán. A külföldi pletykamagazinok szerint nagyon is egy párt alkot még Eva és Ryan. Sőt, a közös barátok azt rebesgetik, hogy ebből még esküvő is lesz idén. De ne aggódjon senki, Ryan ugyanolyan szexi lesz házason is.

Forrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt

A két hollywoodi nehézbombázó házasságára milliók várnak. Először azzal hárították el az ez irányú kérdéseket, hogy ha közös gyerekük lesz, majd akkor összeházasodnak. A közös gyerek megszületett, ám a lagzi sokak bánatára elmaradt. Később Brad így nyilatkozott: „Addig mi sem házasodunk össze, amíg nem legalizálják az azonos neműek házasságát!” Többen azt rebesgetik, hogy a pár idén télen, Dél-Afrikában tartja majd az esküvőjét. Kíváncsian várjuk! És Jennifer Aniston is bizonyára ugyanannyira izgatott emiatt, mint mi magunk.

Forrás: AFP

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Az egész világ egy emberként drukkolt Jennifernek, hogy sikerüljön végre túllépnie Brad Pitten – ami, valljuk be, nem lehet éppen egyszerű feladat. A sztárpár szakítása óta csak jöttek-mentek a férfiak Jen életében, de egyik sem bizonyult olyan komolynak, mint az a kapcsolat, amit Justin Theroux-val alakított ki.

Forrás: Northfoto

Charlize Theron és Sean Penn

Soha nem késő megtalálni az igaz szerelmet. Jól mutatja mindezt Charlize Theron és Sean Penn hirtelen jött románca is, ami az első pillanattól kezdve teljes lángon ég. A pár a Family Guy alkotójának egyik otthoni partiján találkozott és szerelem volt első látásra. Azóta számos lesifotó készült már lopott csókokról éttermekben, romantikus sétákon – sőt, nemrégiben, Valentin-nap alkalmából egy hosszú hétvégét is együtt töltöttek Cabóban. A pár barátai szerint itt döntötték el azt is, hogy összeköltöznek. Szépen haladnak a nagy igen felé...

Forrás: AFP

Johnny Depp és Amber Heard

Úgy tűnik, kedvenc kalózunk nősülni készül! Johnny Depp 2013 decemberében tette fel a kérdést, amire minden nő vágyik és Amber Heard természetesen igent mondott. Senki nem tudja, mitől döntött úgy a világsztár, hogy éppen most szeretne nősülni, ráadásul nem is a gyermekei anyjával, Vanessa Paradise-zal, sokkal inkább a nála jóval fiatalabb, mindössze 27 éves szépséggel. Az esküvőt még idén megtartják, nem is akárhol: a varázslatos Bahamákon.

Forrás: AFP

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila és Ashton még 1998-ban szerettek egymásba, ám 14 évet kellett várniuk arra, hogy ismét egymáséi legyenek. Talán mindez azért volt így, mert Ashton 20, míg Mila mindössze 15 éves volt akkor. Később, miután Kutcher elvált a nála jóval idősebb feleségétől, Demi Moore-tól, ismét szabad lett a pálya Milának. Sőt, a közeli barátok már azt rebesgetik, hogy idén ismét bekötik Ashton Kutcher fejét...

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.