Hujber Ferenc kisbaba várandós gyermek terhes Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri felesége, Cynthia második kisbabájukat várja. A színész szárnyal a boldogságtól.

A házaspár kapcsolata túlélte a hullámvölgyet és bár az is megfordult a fejükben, hogy elválnak, Feri végül visszatalált feleségéhez. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Cynthia második gyermeküket hordja a szíve alatt – írja a Best.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Januárban a pár már úgy nyilatkozott, megérett bennük a gondolat, hogy második gyermeket vállaljanak. Most pedig a vágyuk valóra vált. A csinos kismamán - vékony alkatának köszönhetően - még nem látszik, hogy áldott állapotban van, de titkolni már nincs értelme tovább az örömhírt. A fia, Noel izgatottan várja a kistestvér érkezését.

Így óvja Caramel a kedveséthttp://www.life.hu/csalad/20140225-caramel-enekes-cuki-kepet-posztolt-amin-terhes-kedveset-feltve-ovja.htmlAz énekes cuki képet posztolt a közösségi oldalán. Látszik rajta, hogy úszik a boldogságban kedvese, Szilvi oldalán, aki első kisbabájukat várja.Család--Íme egy cuki részlet Völgyesi Gabi kisfiábólhttp://www.life.hu/csalad/20140219-volgyesi-gabi-a-uinique-egyuttes-enekesnoje-cuki-kepet-posztolt-kisfia-labacskajarol.htmlA Unique együttes énekesnője nemrég adott életet második gyermekének, Eliotnak. Gabi most egy aranyos képet osztott meg kisfiáról.Család--Danics édesanyja is nyert az X-Faktorralhttp://www.life.hu/csalad/20140120-danics-dora-az-x-faktor-nyertesenek-edesanyja-bach-szilvia-humorista-jol-jart-lanya-gyozelmevel.htmlBach Szilvia is profitálhat Danics Dóra népszerűségéből. A humorista egyre több feladatot kap, amióta lánya karrierje felfelé ível. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.