Íme, a tökéletes ölelés titka

Forrás: Thinkstock -
édesanya Születés baba feladás ölelés felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden anyuka tudja, hogy a szülőlét egyik legszebb időszaka az újszülött csemete babusgatása. Méghozzá olyannyira szép, hogy az immáron felnőtt utóddal büszkélkedő nők hatalmas áldozatot hoznának a múlt újraélésének kedvéért.

Egy friss kutatás szerint az anyák csaknem háromnegyede feladná a Facebookot, 70 százalékuk a csokoládét, 30 százalékuk pedig a párjára szánt időt azért, hogy visszaforgathassa az idő kerekét – egészen a gyermeke csecsemőkoráig.

Forrás: Thinkstock

A szülők kis híján 70 százaléka nyilatkozott úgy: megbánta, hogy nem szeretgette többet a gyermekét kisbaba korában. Ők azt tanácsolják a kismamáknak, hogy használják ki a kínálkozó alkalmat. Elmondásuk szerint a házimunka és a napi rutin kialakítása sokkal kevésbé fontos, mint a szeretet kifejezése.

Úgy tűnik, hogy a mai kismamák hallgatnak az útmutatásra: a 9 hónaposnál fiatalabb poronttyal élő szülők 60 százaléka a nap legalább negyedét a csecsemő ölelgetésével tölti. A szeretgetési idő legnagyobb korlátját a házimunka jelentette, mely 85 százalékuk szerint az idő legnagyobb részének lekötéséért felelős.

A szülők még a tökéletes ölelést is meghatározták: ilyenről akkor van szó, ha a baba álmosan a nyakukhoz fészkeli az arcát egy kora reggeli órán.

Sztárok, akik haragban vannak a szüleikkelhttp://www.life.hu/csalad/20140224-vilagsztarok-konfliktusai-edesanyjukkal.htmlAz anya-lánya konfliktus bármelyik családban felütheti a fejét, akár a legapróbb nézeteltérés miatt is. Nincs ez máshogy a világsztárok esetében sem. Íme, a leghíresebbek.CsaládAFP2014 sztárbabái: Hét híresség, akinek idén biztosan gyermeke születikhttp://www.life.hu/csalad/20140224-2014-babai-het-hiresseg-akinek-iden-biztosan-gyermeke-szuletik.htmlA tavalyi évre igazán nem panaszkodhattunk, hiszen rengeteg magyar és külföldi celebpárnak született gyermeke. A trend, úgy látszik, tovább folytatódik, mert hét babáról máris tudunk, akik idén látják meg a napvilágot. Család--10 dolog, amit soha ne mondj egy terhes nőnek - A leggyakoribb bántó megjegyzésekhttp://www.life.hu/csalad/20140218-10-dolog-amit-soha-ne-mondj-egy-terhes-nonek.htmlAz áldott állapot kétségkívül jó, kivéve akkor, amikor bugyuta, olykor sértő megjegyzéseket kapunk a hasunk méretére, súlyban gyarapodó testünk küllemére. Íme, a leggyakoribb megjegyzések, amiktől a terhes nők hormonháztartása biztosan kileng – és nem éppen a jótékony irányba.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.