Exkluzív: Ördög Nóra ismét babát vár - nekünk nyilatkozott a boldog apuka!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
baba Mici Nánási Pál család terhes Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várva várt örömhír! Ördög Nóra ismét babát vár! A boldog édesapa, a Life.hu sztárszerzője mesélt az örömteli eseményről.

Nánási Pál és Ördög Nóra ismét szülők lesznek. Mici édesanyja pocakján keresztül "beszélget" kistestvérével, akiről egyelőre nem lehet tudni, hogy fiú lesz-e vagy lány?! Az intim pillanatról készült képet ITT nézheted meg! Gratulálunk a bővülő családnak!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A Life.hu-nak a boldog apuka, sztárszerzőnk, Nánási Pál ezt mondta: "Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg gratulációt! Én általában fotókkal szoktam kifejezni, hogy mit is gondolok, úgyhogy ezt a hatalmas boldogságot nehéz most szavakba öntenem! Képekbe sem lesz egyszerű, de mindent el fogok követni, hogy sikerüljön."

A RTL Klub hiradójának stábja el is érte a boldog kismamát telefonon - az erről készült videót itt nézheted meg:

Így ír Nóra a blogján az örömhírről:

"Kis csodám. Megtörtént velünk a csoda. Másodszor is. Ha azt kérdezitek, terveztük-e a második babát, azt mondom, persze, tudatosan nem tettünk ellene. Az előzmények ismeretében azt hiszem, ez nem is meglepő. De hogy számítottunk-e arra, hogy így, spontán, derült égből, ilyen gyorsan, ilyen váratlanul megtörténik? Álmunkban sem gondoltuk volna... Megkaptam az újabb leckét, a legnehezebben felfoghatót... A megdönthetetlen bizonyítékot, hogy mennyire fejben dőlnek el a dolgok! Tanulom, de még mindig alig hiszem el... Pedig mondogatták annak idején, mikor Mici végre megfogant, hogy majd csak figyeljük meg: ha egyszer beindulnak a dolgok... Hát, most alaposan megfigyeljük :-) Kezemben az én kalimpáló, gagyarászó, örökmozgó Micimmel, pocakomban az 5 hónaposan gömbölyödő kis ficergővel aligha lehet nálam boldogabb ember a földön...

Azt hiszem, erre mondják, hogy igazán kerek a világ!"

Elsírta magát egy rendezvényen Ördög Nórahttp://www.life.hu/csalad/20140310-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-elsirta-magat-egy-nonapi-rendezvenyen-amikor-az-eleterol-meselt.htmlÖrdög Nóra egy nőnapi rendezvényen mesélt a szerelemről, barátságról és gyermeke fogantatásának nehézségeiről, amikor eltörött a mécses és sírva fakadt.Család--Ördög Nóra elszakad Micitőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140306-ordog-nora-az-rtl-klubon-hamarosan-indulo-szombati-esti-laz-musorvezetoje-magara-hagyja-kislanyat.htmlA csinos műsorvezető életében hamarosan eljön a pillanat, amikor pár órára magára kell hagynia kislányát, és másra kell bíznia a felügyeletét.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál csókjahttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140214-nanasi-pal-kameraja-szenvedelyes-csokokat-orokitett-meg-csokcsatak.htmlValentin-nap alkalmából szerettem volna egy csókgalériát készíteni a blogra. Ezért a héten megkértem minden utamba eső baráti párt, hogy csókolják meg egymást a kamerám előtt. Nánási Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.