Kilencszer volt terhes, kilencszer vetélt el Sütő Enikő

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
modell Sütő Enikő vetélés Bátor Tábor modelliskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem lehetett gyermeke Sütő Enikőnek. Állítja, feldolgozta a vele történteket, és azt is elmondta, miként élheti meg az anyaságot anélkül, hogy saját babája született volna.

A magyar modell kilencszer volt várandós, ám sajnos végül mindegyik alkalommal elment a baba. Enikő azonban az évek során megtanulta, hogyan tudta elfogadni a megváltoztathatatlant.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A környezetem nagyon támogatott a veszteség feldolgozásában, és én is elindultam egy belső útkeresés felé. Rájöttem, hogy mindent a tudat teremt, és ha tartozásunk van az életben, akkor az visszaüt. Az, hogy nem lett gyermekem, egyfajta lehetőséget adott arra, hogy megértsek fontos dolgokat"mondta el a Borsnak Enikő.

A modell hozzátette, saját modelliskolájának és a Bátor Táborban való aktív közreműködésének hála meg tudja élni a vágyott anyai érzéseket.

"Rendkívül közeli kapcsolatban vagyok ezekkel a gyerekekkel, őket szeretem úgy, mintha a sajátjaim lennének. Előfordul az is, hogy nálunk alszanak, rengeteg szeretetet adnak, őszinte lények. A férjem ugyancsak mellettem áll mindenben, amiért hálás vagyok. A mai világban sok férfi fél a felelősségtől, az elkötelezettségtől, s ezért nem lehet a párjuknak gyerekük, ami szomorú. Az örökbefogadás jó út lehet, de sajnos hazánkban nagyon megnehezítik az eljárást, végül ezért tettem le róla én is" – fejtette ki bővebben Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.