Angelina Jolie és Szandi a magyar anyukák példaképe

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
következetesség Rubint Réka kutatás gondoskodás Angelina Jolie Ördög Nóra türelem felmérés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar anyukák a hazai ismert emberek közül Szandit, Ördög Nórát és Rubint Rékát tartják példás családanyának, míg a külföldi hírességek mezőnyében Angelina Jolie aratott elsöprő győzelmet. 

A magyar anyukák véleménye szerint egy jó anya három legfontosabb tulajdonsága a gondoskodás, a türelem, valamint a nevelés során mutatott következetesség – derült ki a JátékNet.hu webáruház friss kutatásából.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A hírnév egyértelműen nem számít, és az anyagiakat tekintve is mindössze a megkérdezettek hatoda mondta, hogy egy jómódú anyukának egyszerűbb lehet a gyermeknevelés. A többség szerint tehát nem a pénztől lesz valaki jó szülő" – világított rá a felmérés.

A kutatás szerint a magyar édesanyák körében a háromgyermekes Szandi testesíti meg az ideális családanyát. Őt követi az ismét anyai örömök elé néző Ördög Nóra, valamint Rubint Réka, aki szintén három kisgyermeket nevel. A külföldi hírességek közül Angelina Jolie amerikai színésznőre voksoltak a legtöbben, őt egyedül többen nevezték meg ideális anyaként, mint más nemzetközi sztárokat összesen. Angie-t Julia Roberts, Meryl Streep és Heidi Klum követi.

Április 5-én indul a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140324-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-2014-aprilis-5-en-indul.htmlAhogy a Life.hu megírta, a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Lázat tűzi műsorára az RTL Klub. TV + BulvárMTI/Balázs AttilaBoldogság és válságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140320-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-ordog-nora-caramel-bajor-imre-farkashazy-tivadar-gaspar-gyozo-varga.htmlÖrömhírekben és szomorúságokban is bővelkedett az elmúlt hét. Ördög Nóra babavárásának együtt örültünk, és ugyanígy szurkolunk Bajor Imrének, hogy legyőzze a betegségét. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAktképek készültek Fábián Anitárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140320-a-tv2-joban-rosszban-szereploje-fabian-anita-elmondta-fiatal-koraban-aktkepek-is-keszultek-rola.htmlA színésznő jó szívvel emlékszik vissza azokra az időkre, amikor Pécsett - egy-egy fotó erejéig - akár lenge ruhában állt kamerák elé.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.