Gwyneth Paltrow tíz év után szakított kedvesével

Forrás: AFP -
Chris Martin Hollywood Gwyneth Paltrow szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow, oscar-díjas színésznő hivatalosan is bejelentette: ő és párja, a Coldplay nevű angol alternatív rockzenekar frontembere tíz évnyi házasság után szakítottak. 

A 41 éves színésznőnek és a 37 éves zenésznek a házasságából két gyermekük is született, éppen ezért nagyon nehezen hozták meg a döntést a válásról. Gwyneth a weboldalán ennyit írt: "végtelen nagy szomorúsággal kellett meghoznunk ezt a döntést." De a pár azt is elárulta, hogy a kezdeti lángoló szerelem után az unalmas hétköznapok közvetkeztek, ami odáig fajult, hogy már több mint egy éve azon fáradoznak, hogy megmentsék ezt a házasságot. Ez sajnos ezúttal nem sikerült nekik.

Forrás: AFP

Így néz ki smink nélkül Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20140325-gwyneth-paltrow-amerikai-szineszno-smink-nelkul-iszik-vizet.htmlNatúr szépségével hirdeti a víz gyógyító erejét a színésznő.TrendOrigoKiállt lányáért Gwyneth Paltrow anyjahttp://www.life.hu/csalad/20131128-blythe-danner-gwyneth-paltrow-amerikai-szineszno-edesanyja-megvedte-lanyat.htmlBlythe Danner egy megnyitón védte meg lányát a rosszindulatú emberektől.CsaládBikiniben ugrándozik Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130815-gwyneth-paltrow-szineszno-bikiniben-mutatja-meg-40-evesen-is-kifogastalan.htmlJól látszik, hogy a világsztár nem hanyagolja el a testét. Gwyneth Paltrow ugyanis 40 évesen, bikiniben is mesésen fest.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.