Kerekedik Mila Kunis pocakja

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
has Ashton Kutcher terhesség Mila Kunis pocak babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár próbálja elrejteni a kíváncsi tekintetek elől, a szemfüles fotósok azonnal kiszúrták a színésznő szépen kerekedő pocakját.

Hiába próbálta bő pulóverrel leplezni egyre kerekedő pocakját Mila Kunis, ezzel csak még inkább felhívta rá a figyelmet. A 30 éves színésznőt, aki a hírek szerint ikrekkel terhes, épp bevásárlás közben kapták lencsevégre Ashton Kutcherrel – a képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A 36 éves színész múlt hónapban kérte meg barátnője kezét, akivel először 1998-ban találkozott egy forgatáson. Jó pár év telt el, mire 2012 áprilisában járni kezdtek egymással. Most pedig a babavárás mellett az esküvőt is boldogan tervezik: ide kattintva megtudhatod, hol szeretnének egybekelni.

Újabb részlet Kim Kardashian Vogue fotósorozatábólhttp://www.life.hu/trend/20140325-kim-kardashian-amerikai-valosagshow-sztar-az-amerikai-vogue-magazinban-menyasszonyi-ruhaban.htmlA valóságshow-sztár újabb képet osztott meg a már sokat kritizált Vogue fotósorozatból.TrendOrigoKamu Kate Upton meztelen fotójahttp://www.life.hu/trend/20140312-kate-upton-amerikai-modell-meztelen-fotoja-kamu-photoshoppal-vetkoztettek-le-most-perelnek.htmlÚgy vetkőzött le pucérra, hogy nem is tudott róla: hatalmas botrányt kavart a modell Photoshoppal levetkőztetett fotója.Trend--Okok a mai hancúrra: ezért jó szerdán szexelni!http://www.life.hu/intim/20140325-azert-jo-szerdan-szexelni-mert-mar-nincs-hetvege-de-messze-meg-a-szombat.htmlA Life.hu sorozatában bebizonyítjuk, hogy igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, most pedig lássuk, miért éri meg szerdán is összebújni.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.