Szűk körű és csendes esküvőt tervez a színészpár, akik a hírek szerint a Kensington-palotát szemelték ki helyszínnek. Pazar!

Nem akárhol tervez egybekelni Ashton Kutcher és Mila Kunis. A pár, akik szeptemberben jegyezték el egymást, Katalin hercegnő otthonát nézték ki az esküvő helyszínéül. Milának egyébként a hírek szerint maga Beatrix hercegnő javasolta a palotát. Nem semmi!

Forrás: AFP

"Mindketten imádták Katalin és Vilmos esküvőjét és valami hasonlót terveznek saját maguknak is. Bár olyan nagy csillogást nem akarnak, az ötlet, hogy egy történelmi helyszínen keljenek egybe, mégis tetszett nekik" - árulta el a Daily Starnak a sztárpár egyik ismerőse, aki hozzátette, csak a szűk család venne részt az egyelőre még ismeretlen időpontú eseményen.

A világ legbizarrabb esküvői tortája (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131109-levagott-emberefejek-ime-a-vilag-legbizarrabb-eskuvoi-tortaja.html Saját magának tervez esküvői ruhát Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-csezy-enekesno-sajat-maganak-tervezi-az-eskuvoi-ruhajat.html Fogadási láz tört ki Harry herceg esküvőjérehttp://www.life.hu/szorakozz/20131104-harry-brit-kiralyi-herceg-es-baratnoje-cressida-bonas-eskuvojere-fogadasi.html Esküvő vagy baba lesz a sztárpárnál?http://www.life.hu/legykepben/20131030-mres-mrsnyertese-csaladbovitesen-gondolkodik.html Esküvőt szervez Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131025-muri-eniko-eskuvoszervezoi-tanfolyamra-iratkozott-be.html