Fésűs Nelly babát vár

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Vajtó Lajos babavárás gyermekáldás Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul érkezett, de annál jobban örül a gyermekáldásnak Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos.

A gyönyörű színésznő és kedvese két és fél éve vannak együtt. Mindkettőjüknek van már saját gyermeke, mindketten negyven felett vannak és nem terveztek közös gyermeket- írta a Borsonline.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A pici azonban "úgy döntött", életet kér, és a szülők határtalanul örülnek annak, hogy újra babázhatnak.

"Egy igazi csodának tartom, ami velünk történik. Az elején persze voltak félelmeim. Negyvenéves elmúltam, ilyenkor azért több dolog is közbe jöhet, főleg az elején, ezért nem is akartam megosztani addig a nagyvilággal a hírt, amíg azt nem mondták az orvosok, hogy minden rendben. Szerda délelőtt tudtam meg, hogy makk egészséges a kicsi, akinek a nemét még nem lehet tudni, de talán mindegy is " - mondta el a Borsonline munkatársának Fésűs Nelly.

Az apuka azt is megosztotta a lappal, hogy bár életkora miatt nem tervezett már több gyermeket, határtalanul örül a picinek, aki egy kicsit a nem olyan rég elveszített édesanyjáért is kárpótolhatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.