A betörők a hírességeket sem kímélik - Sztárok, akiket kiraboltak

Forrás: TV2 -
Pintácsi Viki VV Anikó Michael Flatley betörés betörő rablás érték sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hozzád törtek már be? Nincs is annál rosszabb, mint hogy tárt ajtó illetve széttúrt és kifosztott lakás fogad otthon, amikor hazatérsz a munkából vagy egy hosszabb nyaralásból. Nem kímélik a betörők a hírességeket sem: néhány napja például Orosz Barbara színésznőhöz is betörtek. De nem ő az egyetlen: íme, néhányan, akik már pórul jártak. 

1. Néhány nappal ezelőtt kirámolták Orosz Barbara lakását, s bár jó néhány értéke eltűnt a tévésnek, az eset legfőbb tanulsága számára mégiscsak az, hogy milyen okos, talpraesett a macskája. A Stella névre hallgató házikedvenc ugyanis természetesen otthon volt, amikor betörtek a lakásba, és a cica megérezte, hogy valami nincs rendben. Ekkor kiosont a lakásból, és hangos nyávogással jelzett a szomszédoknak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

2. 2014. április elején betörtek Michael Flatley kastélyába, miközben feleségével és fiával otthon voltak és épp játszottak. A betörők mintegy 330 ezer font (122 millió forint) értékben vittek el holmikat a kastélyból, köztük egy 200 ezer fontot érő rinocéroszkürtöt, amit a táncos sztár a kastély vadásztermében tartott.

Forrás: AFP/Alexander Joe

3. Kovács Patrícia otthonába is betörtek már, a felháborodott műsorvezető a Facebookon osztotta meg annak idején a hírt barátaival.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

4. Pintácsi Viktória énekesnő otthonába éppen akkor törtek be, amikor beteg kisfiát ápolta a kórházban. A tettesek minden értéket elvittek a házból - mindezt fényes nappal, költöztetőknek álcázva magukat.

Forrás: Facebook/Pintácsi Viktória

5. VV Anikót akkor rabolták ki, miközben aludt. A lány sokáig nem is tudta, mi történt, majd nagyon megrémült, amikor tudatosult benne, hogy idegen van a lakásában. „Arra ébredtem, hogy valaki mászkál a lakásban. Rettentően megijedtem, de fogalmam sem volt, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Órákon keresztül vártuk, hogy odaérjenek a rendőrök. De nem jöttek!”

Forrás: RTLKLUB

6. Néhány éve egy betörő akart bejutni Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata házába, amikor csak kisfiuk és a bébiszitter volt otthon. Sarka Kata interjúra készülődött napközben Noémival, a nagyobb gyermekükkel, s egy étterembe indult, ahol Hajdú Péter várta őket. A család már az étteremben volt, amikor a szomszédjuk sietett értük a hírrel: valaki betört a házukba. Mint kiderült, egy valószínűleg zavarodott nő átmászott a kerítésen, majd az ablakon, egyenesen a család nappalijába. A bébiszitter bátorságának köszönhetően a nő elhagyta a házat, majd a tettestársával egy lopott motorra ültek, és elhajtottak.

Forrás: TV2
Értékek a lakásban – kinek mi a legértékesebb a saját otthonában?http://www.life.hu/csalad/20140328-ertekek-a-lakasban-kinek-mi-a-legertekesebb-a-sajat-otthonaban.htmlEgy betöréskor általában az értékes holmiktól igyekeznek megszabadítani a tolvajok, de hogy kinek mi a legértékesebb, az már minden embernél – kor és nem szerint is - különböző.Család--Így lesz biztonságban az otthonod!http://www.life.hu/csalad/20140320-igy-lesz-biztonsagban-az-otthonod.htmlLegnagyobb értékeinket sokszor egyszerűen csak a lakásunkban tartjuk, ezért nem mindegy, hogyan védjük őket. Manapság már nem elég kulcsra zárni az ajtót, ennél jóval több és modernebb eszközökre van szükség, ha meg szeretnénk óvni értékeinket az illetéktelen behatolóktól.CsaládOrigoSztárok, akik sokat költenek a biztonságukrahttp://www.life.hu/csalad/20140324-sztarok-akik-sokat-koltenek-a-biztonsagukra.htmlA pénzvilágot zsinóron mozgató szakemberek, híres világsztárok nem hiába költenek dollármilliókat a biztonságukra. Ezeknél az embereknél ugyanis nem ritka, hogy megpróbálnak betörni a villáikba, éppen ezért a legmodernebb technológiákat – ujjlenyomat-olvasókat, kamera- és riasztórendszereket, pánikszobákat és páncélozott autókat - vetnek be. Íme, azok az ismert emberek, akik az elmúlt évben a legtöbbet költötték a biztonságukra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.