anyák napja szülő ünnep család szerkesztőség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éljen az anyák napja! Szeretjük ezt a napot: a Life.hu szerkesztőségének néhány tagja úgy döntött, meg is mutatja, mennyire! Íme, néhány intim családi fotó tőlünk, nektek.

Van közöttünk olyan, aki ezen a napon "csupán" az anyukáját köszönti fel, és van olyan is, akinek már van szerencséje a másik oldalról, édesanyaként is megélni ezt a napot. Akárhogy is legyen, hálát adunk az életnek, amiért május első vasárnapján mindannyiunknak van otthon mit ünnepelnünk!

/1405/_gy__201454113624
Így szeretnek ők: világsztárok és édesanyjuk http://www.life.hu/csalad/20140429-igy-szeretnek-ok-vilagsztarok-es-edesanyjuk-anyak-napja-alkalmabol.htmlAnyák napja alkalmából megmutatjuk kedvenc világsztárjainkat édesanyjukkal együtt. Cuki fotók, hatalmas ölelések - és hogy mennyire esett messze az alma a fájától? Megmutatjuk ezt is!CsaládOrigoVideó az anyai szeretetrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140428-video-keszult-az-anyai-szeretetrol-az-sos-egyik-gyermekfalu-neveloszulo-parosa-mesel-a-szulosegrol.htmlAnyák napja közeledtével világszerte minden gyerek meglepetéssel készül édesanyja számára, hiszen az év e napján tudja talán a leginkább meghálálni szeretetét, gondoskodását és figyelmét. Ám vannak olyan apróságok, akik valamiért nem tudnak édesanyjuk mellett felnőni, mégis áll mellettük olyasvalaki, akit orgonával köszönthetnek május első vasárnapján. Videó is készült róluk: ők a befogadó anyukák, akik gyermekfalvakban nevelik azokat a gyerekeket, akik nem élhetnek vér szerinti családjukkal.CsaládGyerekszülés 40 felett – áldás vagy felelőtlenség?http://www.life.hu/csalad/20140408-gyerekszules-40-eves-kor-felett-aldas-vagy-felelotlenseg-egyre-tobb-no-szul-keson-utanajartunk.htmlEgyre több nő dönt úgy, hogy 40 éves kora körül vagy akár afelett vállal gyermeket. Sokan csupán a terhesség és a szülés körüli kockázatoktól tartanak és bele sem gondolnak abba, mi lesz a gyerekükkel akkor, amikor az még a szárnyait bontogatja, miközben ők már a hallókészülékeiket tisztogatják majd.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.