Ilyen cuki Kim Kardashian kislánya

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
anyák napja Kanye West kim kardashian kislány babafotó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebmami anyák napja alkalmából mutatta meg a világnak kislányát, Northot.

Míg itthon már megköszöntöttük édesanyáinkat, addig a tengerentúlon május második vasárnapján ünneplik az év egyik legszebb napját. Ahogyan például Kim Kardashian is tette: a celebmami tavaly júniusban adott életet Kanye Westtel közös gyermeküknek, Northnak, így neki ez volt az első olyan anyák napja, amelyet anyukaként ünnepelhetett.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian
Finnországban a legjobb, Szomáliában a legrosszabb anyának lennihttp://www.life.hu/csalad/20140507-finnorszagban-a-legjobb-szomaliaban-a-legrosszabb-anyanak-lenni-egy-nemzetkozi-tanulmany-szerint.htmlA világon Finnországban élnek az anyák a legjobb, Szomáliában pedig a legrosszabb körülmények között. Hazánk az 55. helyen végzett.Család--Eltűnt kislányával Nkuya Soniahttp://www.life.hu/csalad/20140508-nkuya-sonia-a-megasztar-egykori-enekesnoje-kislanyaval-bujkal-mert-szeretne-megakadalyozni-hogy.htmlBár nem tudni hol bujkál a Megasztár egykori énekesnője, most küldött egy üzenetet, amiben azt írja, sosem adja fel és a kislányáért a végletekig harcolni fog.Család--Kislánya lesz Béres Alexandránakhttp://www.life.hu/csalad/20140508-beres-alexandra-fitneszkiralynonek-kiderult-kislanya-lesz.htmlUltrahangos vizsgálaton járt Béres Alexandra a családjával, ahol kiderült, Pankának kishúga érkezik.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.