Gyerekeik rendezik Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjét!

Brad Pitt esküvő család Angelina Jolie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A 39 éves Angelina Jolie és az 50 éves Brad Pitt végre összeházasodnak. A különös az egészben az, hogy gyermekeik szervezik majd a hetedhét országra szóló lakodalmat! 

Angelina – akinek Brad 2012 áprilisában kérte meg a kezét – így nyilakozott a People magazinnak adott interjújában: "Egészen elképesztő ötletekkel állnak elő, igazi kis diktátorokká váltak, amikor azt mondtuk nekik, hogy beleszólhatnak az esküvőszervezésbe. A lányok Disney-mesefigurás esküvőt akarnak, a fiúk meg paintballozni szeretnének" – nevetett Jolie, aki még vállalkozna is arra, hogy a nagy napon, amikor kimondja a boldogító igent, elsüssön pár paintballos lövedéket.

Ikrekkel várandós Angelina Jolie - Bővül a Jolie-Pitt családhttp://www.life.hu/csalad/20140421-ikrekkel-varandos-angelina-jolie-bovul-a-jolie-pitt-csalad-irja-az-ok-magazin.htmlHat gyerkőc mellé újabb kettő érkezhet hamarosan a Jolie-Pitt családba. Az OK magazin szerint ugyanis Angelina Jolie ismét állapotos, ráadásul ikreket vár.Család--Megint örökbe fogadna Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20140115-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-etiopiabol-fogadna-orokbe-egy.htmlÚjabb csöppséggel szeretné bővíteni a családot a sztárpár.CsaládMég több gyereket szeretne Brad és Angelinahttp://www.life.hu/csalad/20130625-angelina-jolie-es-brad-pitt-meg-ket-gyermeket-szeretne-a.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt még két gyermeket szeretne, így összesen nyolc apróságról kellene gondoskodniuk.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.