Megvan a Kardashian-West esküvő helyszíne és ideje

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
helyszín esküvő házasság Kanye West kim kardashian időpont Firenze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt tudtuk, hogy 2014 májusára tervezték az esküvőt, sőt, egyszer már el is hittük, hogy összeházasodtak, most viszont biztos forrásból tudjuk, hol és mikor lesz Kim Kardashian és Kanye West esküvője. Eláruljuk.

A veszélyes idomokkal megáldott valóságshow-sztár (a pornóvideót most hagyjuk!) és az amerikai rapper a firenzei Belvedere-erődben fogják kimondani a boldogító igent május 24-én - közölte az észak-olaszországi város polgármesteri hivatalának szóvivője.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A pár 300 ezer euróért (91,5 millió forint) bérelte ki a Boboli-kert szomszédságában álló 16. századi erődítményt, amely a ceremónia és a lakodalom helyszíne is lesz egyben. Westéket egy protestáns lelkész fogja összeadni. Kanye Westnek ez az első házassága, párja harmadik alkalommal fog oltár elé állni. Természetesen kislányuk, North is ott lesz az esküvőn.

Egyelőre a pár egyik tagjától sem érkezett hivatalos megerősítés a firenzei esküvőt illetően. A helyi La Nazione című lap kérdésére reagálva azonban, miszerint izgatott-e a május 24-e miatt, West elmondta, hogy "nagyon izgatott, de nagyon boldog is egyben".

Ilyen cuki Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140512-kim-kardashian-kislanya-north-ujabb-babafotoja.htmlA celebmami anyák napja alkalmából mutatta meg a világnak kislányát, Northot.CsaládOrigoÍme, a dekoltázs, amit mindenki ismer, mégis rendre lenyűgözhttp://www.life.hu/trend/20140516-kim-kardashian-dekoltazsa-foton-mellette-testvere-khloe-kardashian.htmlKim Kardashian a testével manipulál bennünket: aki ilyen látványos dekoltázzsal lép ki egy szállodából, ráadásul ennyire csinos is, azt meg kell mutatnunk.Trend--Kim Kardashian, a nehézbombázóhttp://www.life.hu/trend/20121122-divatbotranyok-kim-kardashian-celeblany-egy-igazi-nehezbombazo.htmlA veszélyes idomokkal megáldott Kim Kardashiant méltán nevezhetjük a paparazzók egyik kedvencének, hiszen a levegő mindig izzik körülötte. Az aprócska, 157 centis hölgynek nem erőssége méretes bájainak takargatása. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában a héten a legnépszerűbb celeblányt mutatjuk be.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.