Horrorbabát készítettek György hercegből

Forrás: AFP/David Gray -
baba Katalin hercegnő Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint félmillió fontért kelt el az interneten az a műanyag baba, amiről alkotója azt állítja Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiát, Györgyöt ábrázolja. Háááááát....  

A babagyártó cég Katalin és Vilmos gyerekét szilikonból készítette, hogy ne csak kinézetre, hanem tapintásra is élethű legyen. A György hercegről mintázott grimaszoló baba - amit itt meg is nézhetsz - cseppet sem lett cuki, inkább félelmetesre sikerült - írja a Daily Mail, amelynek újságírója horrorfilm-kellékhez hasonlítja a kis herceget.

Élőben persze zabálnivaló a kis György Forrás: AFP/David Gray

A babához egyébként fontos kellékek is tartoznak. A vásárló megkapja hozzá azoknak a fontos ruháknak a replikáit, melyeket a csecsemő György herceg viselt. Például a takarót, amiben távozott a kórházból és a fehér ruhácskát, melyet a megkeresztelésén viselt.

Cindy Crawford és lánya - Mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20140523-cindy-crawfordot-es-kaiat-parizsban-fotoztak.htmlJó nagy mázlista Cindy Crawford lánya, Kaia. A 12 éves lány ugyanis kiköpött édesanyja.CsaládOrigoÜbercuki baba volt Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20140514-madonna-enekesno-az-instagramra-posztolta-ki-babakori-fotojat.htmlInstagramjára posztolt szüleivel közös, babakori fotót Madonna. CsaládOrigoL.L. Junior megdöbbent a gólyahír hallatánhttp://www.life.hu/csalad/20140507-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-a-zenesz-l-l-junior-megdobben-a-golyahir-hallatan.htmlJunior nagyon megdöbbent, amikor megtudta, Csilla öccse, Tomi teherbe ejtette a barátnőjét.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.